att koka ris
Koka ris kan vara det mest simpla som finns, jag menar, ris lär vara det som flest människor dagligen konsumerar, tack vare alla asiater. Men varför får jag inte rätt på det? Ska man ha det på tvåan från start till mål eller ska man börja på sexan för att sedan sänka värmen? Och varför behövs det ALLTID mer vatten än vad som står? hello?
Jag gillar ris, men ris gillar inte mig.
**
Jag gillar ris, men ris gillar inte mig.
**
Kommentarer
Postat av: Caroline
Nej jag tror inte det är bröllopstorget...den sidan du kollade när vi var hemma hos mig, var det den?
Postat av: Camilla
kan inte heller koka ris ;P ha en trevlig kväll
Postat av: mamma
Stäng av värmen när du lagt i riset i det kokande vattnet och en skvätt olivolja. Låt det stå 20 minuter och sim sala bim så är det klart och inte ett enda dugg bränt!!!
Postat av: Elisabeth
Håller med dig att ris är en svår kok-konst... blir alltid olika varje gång...
Trackback