symaskin, marknadsplan och pucko

Idag har jag gjort något som jag aldrig innan har gjort, jag har köpt en hel liter Pucko i tetra, oo min skapare vad gott det är med Pucko, lite fetare, lite fylligare och mycket mer smakrik.. För att fett-fantaster så kan jag meddela att det bara är 1.5% fett i pucko, dvs lika mycket som vanlig mellanmjölk, dock är det lite mer socker.. men socker är bra ibland och imorse när jag såg på nyhetsmorgon hade de chokladfrossa där och de sa att choklad är nyttigt..

Jag ska köpa en symaskin, en vanlig vit symaskin, en från Ikea som kostar 559:- och heter Tråckla, sen kan jag sy den där gröna snajdiga klänningen och en okotberfestkjol. Om jag är bra på att sy? mja, jag hade mvg i syslöjd och sydde min skolavslutningsklänning i nian helt själv.. dessutom är jag rätt bra på att sy förhand.. Så visst, jag kan sy! Jag kan säkert rita mönster och laga symaskiner också.. ehh..

Igår var vi och såg Stardust, (stardust, lady stardust spread your hair across the universe..oh yeye, nej inte Lisa Miskovskys stardust utan en annan..) Nej Stardust är Robert De Niro, Claire Danes, Michelle Pfiffer mfl.. och den var, ..... en saga. en vacker saga men kärlek och så.. Nils tyckte den var bra,

Förvänta inte förmycket av dina drömmar..


tillbaka till marknadsplanen.. hoj

pizza blir man fet av..

men jag ska äta en viktväktarpizza, den blir man nog också fet av.. jag har inte ätit på hela dagen.

länsförsäkringar är bra, fick tillbaka 350 pix idag!
matdax

utan fantasi förstår jag ingenting..

måndagkväll, efter en kväll som inte riktigt blev vad jag tänkt mig så har jag nu lyckats sammanställa ekonomihögskolans konkurrenter i ett och samma dokument, jag har dessutom hunnit se det senaste desperate housewives avsnittet och missat en fest. Idag har jag dessutom köpt handduskar till vårt nya vitblåa badrum, sidenband till oktoberfesten (och insett att vintage by Humana lagt ner utan att berätta var de öppnat) dessutom har jag spanat efter födelsedagspresenter till hela stora La Familia.

Jag, Nils och Magnus hade middagsdejt på mårtens och det stod kycklingsallad med naan-bröd på menyn. Den var sådär, jag var hungrig. Något jag alltid är sugen på är delicatobullar, jag hoppas ni inte har missat deras helt fantastiska reklamer, om inte, titta här eller sök på dem..

  

Jag är inne på min 4:e Anne Holt nu och den är väl sådär, borde egentligen inte ha tid att läsa skönlitterärt överhuvudtaget men har kommit på att jag somnar likt en sten efter bara några sidor.. jättebra om man druckit mycket kaffe. Dock drömde jag om Marilyn Manson i natt, han kom ridande på en brun häst som vi band i Botan och sen gick vi hem till mig, och medan jag gick till Konsum så sov han på soffan.. crazy. Den drömmen skulle jag gärna vilja ha någon som konsulterar.

  Han är ju inte direkt mysig, men i min dröm var han döösnäll... dock bör han nog vara sminkad för hans alterego är betydligt bättre än den riktiga Brian Warner..

Jag såg Zlatan idag, på tv vill säga, han spelade boll i sitt rosengård. När vi var på den katastrofala Procivitasfesten så fick vi en guidad tur av vår taxicaffis runt Zlatans nya något dyra stjärtrosa villa. Det var kul då, och Matteusen smakade utmärkt där i taxin. Men Zlatan är cool.. Hoppas alla har sett Zlatan med Grynet, bland det bästa, hittade den på Youtube men något funkar inte riktigt..

Sam Alexis är ett rätt gulligt namn på en liten Tiger...
Sienna Miller är rätt cool...

well well..  godnatt folket!




jag blir så trött..

.. i ögonen av att sitta här och stirra på min skärm! Många bollar i luften, ringa till företag, pyssla med talare och skriva uppsats..

Men i helgen var jag duktig check this out
image10

vi flyttade alltså från Sjövalla och alla hjälpte till..
image11
Nils, Peter och Jonathan bar  på morfars gamla stol, (numera Signe och Sagas)

image12

Amandas Johan var stark och kära Päke han hjälpte till..

Trots många lyft och massor av slit så är det definitivt mödan värt.
image13
 På morgonen har vi den här soluppgången och på kvällen har vi..

image15

vackert ja.. Nu blir det snart hemmafest!


Kvällsmat på Mårtens, sen ska jag läsa lite i min Pelsmacker-bok och planera inför morgondagens alla projekt!


fantastiska fruktansvärda flytt..

..som faktiskt gick alldeles strålande.

Familjen har flyttat, ca 1km norrut ner till vattenkanten. Riktigt fint litet blått torp med vita kanter som är 225kvm och med en helt otrolig utsikt från nästan alla rum.. Jag har till och med fått ett eget, eller jag delar rum med familjen alla böcker och instrument. Trots att vi inte är speciellt litterära eller musikaliska så har vi alltså ett bibliotek och musikrum innehållande säkert tusen böcker och  en luta och en gitarr. också då jag när jag är hemma..

Min Nils fick ytterligare en gång bevisa att man kan vara skitstark även om man inte pumpar på gym som alla de andra flyttgubbarna, Johan Borgström, Amanda Sträng, Jonathan Sträng och Peter Svensson.. Om Konrad och Päke pressar på gymmet låter jag vara osagt.. men bar gjorde de. Mamma och Nilla packade upp, Bom skruvade ut och pappa gjorde allt annat.. Vad jag, Olivia och Emma gjorde är lite mindre oklar.. men jag har också ont i kroppen efter den här helgen..

Igår söndag åkte vi till Ikea, Åstorps möbelaffär och massor av andra affärer och kom hem med en hel liten skåpbil full med prylar. Det enda vi inte hittade var bokstöd.. märkligt men hittade ett par snajdiga på nätet
image9

Skojiga..

Veckan känns tuff.. alot to do, allt med eee, ska ringa ca 20 företag och samtidigt få tag i bra talare och sen ska vi skriva en marknadsplanering för Ekonomi Högskolan.. Vår lärare i denna nya kurs är rikrigt riktigt bra och jag undrar om jag under hela min tid på universitets har haft någon bättre; Johan Anselmsson. Eller om han är bra kanske vi får se, men efter några föreläsningar så gillar jag honom.

Fredag är det vin och ost med tjejerna så jag har något riktigt mysigt att se framemot..

Gjorde en såndär lool-alike och kan ju meddela att jag är lik Cindy Crawford och det känns ju bra! She's a hottie.  

well I'll be back.

last call.. for today.

phu, det här med bloggning var ju väldigt krävande, jisses man kan få prestationsångest för mindre, vissa som skriver om kärleken till sin döda katt, andra som beskriver hur deras vardag som porrskådis ser ut, någon vill uttrycka sina ytterst radikala åsikter och massor, massor av kläder. Kläder på supersmala tjejer, kläder på hängare, kläder som alla drömmer om, kläder som ingen har råd med och kläder från gina, h&m, sprit, solo, project runway osv. Jag hade nästan velat skriva en blogg som handlar om hur skönt det är utan kläder, hur fantastiskt det är att få sätta på sig "dagisfrökenkläderna"  det vill säga tajts och klänning (lite lycko för mig att det är höstens modegrej) eller de som är urtvättade och missformade. Min gråa tröja från juridicum som jag använt 1000ggr och som till och med har brännhål efter min snabb-torkning (använde fön för att den gigantiska vattenfläcken på magen skulle torka och det resulterade i att jag började brinna litre smått).

Well well, så slutsatsen ikväll är; jag skriver bara för min egen skull, för att få ut alla mina grubblerier och ibland kan vissa åsikter dyka upp som jag vill dela med mig av . Ett av mina supertips är ett som jag fick av Emmy,  (fick tom en hel burk, tack Emmy) till mina torra läppar och carmex har hjälpt, den bästa läpp-produkten på flera år! Mina läppar är babylena igen!
 image7
Såg att man kunde köpa den på accessoara.se för 69:- + frakt eller i USA för 2 dollar.  Så please family, när ni är i Miami, buy me some!

nu är det natti natt, antar att det här kommer att fortsätta. men det har varit en bra dag, min första som bloggare!

jag vill:

·         Ha en grön cocktailklänning, draperad över brösten med mycket vidd. En såndär snajdig..


·         Att mina kära vänner på Nya Zeeland, C, Krook och Karin kör försiktigt och har det superbra i sin hyrbil. Miss you girls.. Och att mina kära vänner i Polen Sofie och Hanna har det lyxigt där på ambassaden..
image4

·         Att min förkylning försvinner och att jag bli frisk igen!


·         Ha ett par höga skinnstövlar men mina fotbollsvader tillåter inte alla modeller utan vill helst inte bli nertryckta i alltför tajt skinn.. Tyvärr vill jag det, men inte mitt blodflöde.. Synd att det där UGGs modet dog, kanske inte världens snyggaste men jag fick plats.


·         Önska min första kärlek FABIAN BRUNNSTRÖM, lycka till i Färjestads BK och jag slår vad, 100 spänn att du spelar i NHL om något år. (Tilläggas bör att Fabian och jag var tillsammans i femman eller sexan.. dvs jag var 10-11 år)


·         Att allt går tipptopp i min nystartade kurs marknads- och kommunikationsplanering och att mina nya kompisar Nina och Emmy fortsätter vara mina kompisar..


·         Att några riktigt bra namn tackar ja till eee2008 till exempel; Carl-Henric Svanberg, Anders Borg eller Eva Hamilton.


·         Att alla kommer att gå på Lunds Nations Oktoberfest den 19 oktober.  Prost! jag tänker dock ej gå till Tengan i år med min fantastiska utstyrsel (tack för lånet Julia Mun
image6


ett litet rosa band..

.. i år designat av Lars Wallin borde alla ha sin garderob/smyckeskrin. Mode som kan vara avgörande och livsviktigt.

Då det nu också drabbat min "unga" närhet så känns det som en självklarhet, detta inlägg ska inte handla om döden utan snarare om glädjen av att få leva, den glädjen som gör att man orkar att bekämpa cancern. Det är med maktlöshet men med hopp som jag ber alla ge 20 kronor för att hjälpa cancerfonden i kampen mot bröstcancer. image3


kära gudmor, jag tänker på dig..


Emelie

                                                               Emelie
      

första dagen som bloggare..

.. länge har man smygkikat på andra, rest långt bort i fantasin, drömt om att skapa något stort, något viktigt.. Men varför skulle jag, Emelie  kunna genomföra något stort och viktigt på en blogg. En blogg som folk troligtvis inte kommer att läsa, en blogg för min egen dagboksnerv eller en blogg för att nå ut till andra med mina små funderingar och åsikter. Well, I don't know..

Jag heter Emelie och är studentska som läser ekonomi med marknadsföringsinriktigt. Jag är en eldig nordisk drömmande prinsessa med en ödmjuk inställning till världen och mina medmänniskor. Jag har ofta ångest för småsaker och glömmer ibland hur viktigt det är att sätta mig själv i centrum, jag är ingen egoist utan en känslofylld pionjär med siktet inställt på diverse olika projekt.

Min vardag spenderar jag uppe på EC eller i min älskade lya på Lunds Nation. Nationen, min borg, mitt hem, mina vänner.. Ibland syns jag dansa afro eller latinaerobic på Gerda och har du tur så syns jag i gymmet på onsdagmornar. Ofta syns jag tillsammans med mina älskade vänner och min kära pojkvän Nils. Allra bäst i världen är mina föräldrar och syskon. De älskar mig för den jag är, trots ibland märkligt beteende.

Livsfilosofi är enkel, kvalitet med de du älskar..  

Jag vill skapa något unikt, något eget,

Välkommen att ta del av min verklighet, mina tankar och drömmar.

RSS 2.0