Uppehåll.

Jag mår bra, jag är glad men jag känner inte att jag har den energi och finurlighet som krävs för att jag ska blogga regelbundet. Jga återkommer, vet inte när och under vilka former. Kan hända att det blir om en timme eller om en vecka. Den som besöker mig får se.

**

Massage hos en MAN

Ja, jag har egentligen aldrig reflekterat över att massörer faktiskt lika väl kan vara män som kvinnor. Min massage idag utfördes av en man och jag var chokad i en liten stund. Har aldrig fått massage av en man förut (ja ursäkta pojkvän och föredetta pojkvänner). Denna mannen hade dessutom tofs och pyttesmå men hårda nypor. Det var nice. Jäkligt nice, men av någon anledning så kunde jag inte slappna av ordentligt utan låg typiskt nog och tänkte på dumma saker. Var ond mot mig själv samtidigt som jag fick balsam för själen, varför kan jag inte bara njuta och skita i finanskrisen för ett slag? Periodvis lyckades jag ändå hänge mig totalt till den lille mannen med de hårda nyporna och tänkte bara på hur skönt jag hade det i just den sekunden. Mannen, han var nog i min ålder.

Denna bild är från en massagestund i Vietnam. En kvinna, en massös.

Annars är det verkligen fredag, det är skönt, fredagen får verkligen ett annat värde när man jobbar. Det har varit en bra vecka även om inte MrX hört av sig. Jag känner tyvärr på mig att han har dåliga nyheter men måste ringa honom på måndag. Denna helgen kommer endast bestå av möten, sitter i valberedningen på nationen och ska samla information från nationens förmän hela helgen. Det känns, ja sådär. Visst det hade varit fint att ha en hel helg i soffan, ute promenerandes och sova länge på morgonen men det tar jag en annan helg. Helgens stora begivenhet får väl ändå anses vara morgondagens stora final! Vet faktiskt inte vart jag skulle satt mina pengar, kanske EMD istället för Måns. Eller varför inte fina söta rara Molly Sandén? Min mikrofon ska fram i alla fall. Den är succé.


Det blir en tidigt kväll för fröken Sträng, har bara sovit fyra timmar i natt. Pysslade med seniors arbete till över 24 och sen upp 06. Orolig sömn och en arbetsvecka, då förtjänar jag att få krypa till kojs tidigt.

**

Min olivia drömmer om att bli modell...



hon är en vacker liten tös, potential tycker jag.

**

Min olivia drömmer om att bli modell...



hon är en vacker liten tös, potential tycker jag.

**

jag skulle inte vilja vara en kärring..

men vad i helskotta är det för väder som presenteras?

Dessutom har luften lite gått ur.

**

måns har fått..

..en bakelse uppkallad efter sig. Mums-måns-bakelsen. Jag hade också velat ha en bakelse uppkallad efter mig... jag tror inte att prinsesstårtan kan antas vara uppkallad efter mig? Kanske en Emelie-bakelse som smakar som snövittårtan? Fet, fyllig och fantastisk. Well?

**

unseen pics.


Kocken i sitt lilla lilla kök.


En snöig dag, jag valde att gå.. (inte idag)


Mina purple pjucks som används som innesko.

**


har någon sett mina elefantöron(hängen)?

Vissa saker kan försvinna och aldrig komma tillbaka. Ett exempel är min svart favorit ZARA tröja, båtringad, lite lyxigare. Jag vet inte vart den är och jag tänker ofta att nu hade den varit fin. Nu imorse när jag skulle sätta på mina favorit örhängen så fanns de inte på sin plats? Nästintill katastrof. Mina älskade elefanter. Har någon sett dem?

Min dag på jobbet har varit bra, det var knäpptyst mellan 15:10 till 15:50 då tre personer trillar in och jag dessutom får ett telefonsamtal "vad har ni för trimmrar och vad kostar de?, Vilka har ni hemma?" Inte ett telefonsamtal som man vill ha när man är stressad, stänger om 10 min och det är två i kö och en som fortfarande handlar. Som tur var så bad jag henne återkomma imorgon då jag lovade att ge henne mer service på grund av en crowded butik. Fick sedan springa till tåget, i högklackat... Somnade sen och vaknade med ett ryck när rösten förkunnade "Lund nästa, Nästa Lund".

Nu ska jag och PN äta fin fin sallad från Fikahuset och sen blir det en lugn kväll med lite pyssel.

**

jag grät också.

Tydligen så var förra veckans avsnitt av Advokaterna det sista och istället visade Tv4 ikväll Spårlöst. Ja, jag antar att ingen har missat klippen. Jag grät, jag behövde nog gråta lite. Men det var fint. Ja fy fan. Fan för att inte veta vem som är sina biologiska föräldrar. Det är inget problem som jag någonsin behöver fundera över. Som många konstaterat, jag är väldigt lik min far och jag föddes faktiskt av min mor. Har till och med samma mindre vänster öga, precis som min far. Skulle jag vara kille så skulle jag vara en kopia av min far. Definitivt. Tittar på honom ibland (ofta..) och skrattar nästan. Våra mindre, lite trötta vänsterögon...

Ska nog tacka för idag och bege mig mot en av mina favoritplatser. Men imorgon en ny dag, arbete till 16:00 och förhoppningsvis sol.

Ska nog ha min mormors klänning på Finn. Jag är mer försiktig nu förtiden... Tänkte först ha mammas chiffongklänning men den är tyvärr lite för kort. Men om jag ska ha mormors så tänker jag göra en kopia på Pradas diadem från förra säsongen. Så nu har jag ett nytt litet projekt, inhandlingslistan är: mörkblått diadem, mörkblå och svarta stenar/diamanter och cremefärgad spets. Sen ska jag låna pappas limpistol och skapa. Pysselprojekt.. precis som min far har byggprojekt. Ja...

Godnatt.

**

jag konstaterar igen..

...att bloggning är till för de med alldeles för mycket tid (eller de som får betalt och tjänar riktigt mycket kosing på sin blogg). Tyvärr så har jag inte jättemycket tid längre och FRAMFÖRALLT så får jag inte betalt för att blogga. Den enda jag vet som verkligen uppskattar min bloggning är min mor. Visst, jag uppskattar att min mor gillar att jag bloggar men räcker det? Ja. Ska fundera över saken. Men som allt annat i mitt liv så går också bloggningen i en berg och dalbane-liknande framfart. Just nu lite ner efter mycket upp.

Dessutom så blir jag sugen på att förändra min blogg, Carro Slarro har verkligen fått det tjusigt och Mane P har också restaurerat designen.

Di små:
Min bror har valt att kandidera till Q på Lunds Nation. Det var både väntat och oväntat.

Lillebror slog storebror, Tigers vann med 2-1 mot Redskins.

Jävla pucko diplomat som tackar de svenska skattebetalarna.

Radio Rix spelar söööönder melodifestivalfinalisterna. (ja, de lyssnar på Rix på Frisörgrossisten)

**

Derby.

Tigers vs Helsingborgs HC.

Mitt hockeyhjärta slår lite extra.

**

varför Alla?

Var inte Amy bättre då?

Jag kanske borde bli krönikör och melodifestivalbloggare. Fast det är nog väldigt hård konkurrens, jag menar Nunstedt, Roos, Tobbe och Trus. Mja, det kanske blir svårt jag får väl helt enkelt nischa mig på något sätt. Ska fundera över det. Nu blir det ett avsnitt Lost.

**

varför så tråkig framtoning?

...men jag gillar verkligen Caroline af Ugglas låt och röst. Jepp, Sveriges svar på Janis. Without a doubt.

**

varför så fula tänder?

Jag har kommit på det, inte nog med att Amy Diamond klär sig som en 12 åring så har hon tänder som en åttaåring som är stolt över sina stora, vita nya tänder. En tandställning kanske? Eller en lite låtses brygga? Annars är låten svänig men för fan Amy, du är snart myndig, säg till dina stylister... Hon är bra på att dansa.

Fick en helkroppsmassage av Fredrika, Axel, Ida och Relle i födelsedagspresent på Destress. Det ser fint ut, www.destress.se ska boka in en tid snarast möjligt. Behöver en massage, behöver ALLTID massage.

Jag tycker att Johan Becker sjunger bra. Dansarna är töntiga.

**

varför så tjock?

Borde inte Sara Dawn Finer gå ner lite i vikt? Sitter här och slötittar på melodifestivalen. Skulle egentligen varit i Malmö men ställde in. Jag kanske är en tråkmåns men jag var verkligen inte sugen, är trött och har sovit mellan 16-18. Det är helt enkelt jobbigt att jobba. Visst kanske lite tragiskt att sitta ensam en lördagskväll men det gör ingenting. Vissa stunder älskar jag att vara ensam varg och slippa socialisera och vara käck och trevlig. Bara pyssla i mitt eget hem och fundera över saker och ting,  bara höra hur mina tankar får flyga fritt. Ja, det är det jag sysslar med ikväll. Dessutom så är Andra chansen en väldigt bra vän. Har suttit med seniors hela dagen och knåpat med grejs till Finn. Det gick nog faktiskt helt ok. Eller vi får se hur resultatet blir, fortsättning följer på torsdag.

Fortsättning följer även här.. om ett litet slag.

**

att blogga på jobbet.

Sitter här i en relativ ensamhet. Min chef och far bad mig lägga till min blogg som favorit och då passar jag på att ge er ett inlägg. Dagen har gått bra, sålt en del, städat mycket (dvs plockat upp varor, sorterat i hyllorna, slängt skit och tagit bort för gamla produkter) och nu inväntar jag stängning. i och för sig först om en timme, men det är lungt just i denna stund. Hade precis en hysterisk familj här med tre döttrar som sprang gatlopp bland mina nysorterade hyllor. De provade alla toaletterna och pratade, sjöng (på spanska) och visade till och med upp en lite pjäs. Deras mor handlade för nästan 6000 kr så då är det väl ok att ungarna var vilddjur för ett slag.

Ser förjävlig ut i håret... Det känns dumt att jobba i en hårgrossist och ens hår ser riktigt risigt ut..

Imorgon, möte med mrX. Idag möte med Amanda och lite mer födelsedagsshopping.

Bruna wellpapplådor kan vara det fulaste som finns. Om jag någon gång ska producera varor så ska de alltid ligga i rosa lådor. Så mycket trevligare.

Blev så glad när jag imorse såg Lotta Gray på nyhetsmorgon. Hon är min absoluta favoritbloggare. Jag håller verkligen tummarna att det INTE är mer cancer.

Idag var min kompis Sara Luttrup på en stod bild i Sydsvenskan (första sidan i bilagan om Sturup) hon är en bra tjej! Kul att någon man känner är på första sidan..

**

pics and update.

Ja, som ni kära läsare har uppstäckt så är mina uppdateringar under all kritik. Men det är jobbigt att jobba, eller själva jobbet är inte så jobbigt utan trevligt men man är trött, eller jag blir trött i alla fall. Fast jag kommer väl snart in i en bättre rytm och kommer därmed uppdatera min blogg oftare... Dessutom så gar jag fyllt år i flera dagar och jag har därmed tagit hand om mig själv, umgåts med vänner och familj, fått gåvor och ätit massor av fint. Födelsedagen började ju redan i lördags med ett väldigt trevligt party.

Buffe, buffe.


I början hade vi quizz som jag hade haft alla rätt på och det vinnande laget bestod av Katarina, Karin och Relle.
Efter några fler glas vin så började folk dansa..

Sedan kom vår utklädningspåse fram.



Carro, slarro hade egen show


Sen fyllde jag faktiskt år på riktigt..


I måndags var vi dessutom och såg Män som hatar kvinnor, visst, de missar mycket men Noomi Rapace var fantastisk. Hon var Lisbeth Salander. FYRA tulpanlökar. av Fem.

**

jag fortsätter fira!

Hos m&p idag! Jag älskar att fylla år!

**

jag firar.

Ingen direkt uppdatering idag eftersom jag och min Prins firar födelsedag. Imorgon på den riktiga dagen är jag hos M&P och nu ska jag och N ut och äta lite middag och sen blir det bio. Har blivit uppvaktad med fina gåvor (en randig Filippa K-tröja och massor av blommor!) Har jobbat hela dagen på FG (frisörgrossisten) skön dag, relativt lungt, men det kändes skönt att starta min jobbperiod på det sättet. Det behövs fräschas upp på både det ena och andra sättet. Rutiner, produkter och priser. 

lots of love.

** 

en trött, sliten tjej.

ja, det är dax för mig att krypa till kojs. Det har varit en lång och märklig dag. Pappa och jag botaniserade Bauhaus i 40 minuter... det var, en upplevelse och jag började planera mitt framtida badrum hittade ett urläckert kakel. Alternativt turkost mosaik... Men den dagen, den glädjen, och sorgen insåg nämligen att vissa kostade 700kr m2. Sjukt.

Nej nog från mig, i natt i Rekekroken imorgon tillbaka i Lund. Jag kommer leva i en kappsäck nu några veckor. Men det är fint som tusan att tjäna lite monetas.

hoj.

**

ohh, vilket Galej!

så väldigt fina vänner, presenter och så mycket sopor de lämnat åt mig... Hur kan 18 personer skräpa ner på detta sätt? Bilder kommer förhoppningsvis under dagen annars imorgon. Åker nämligen hem till mina föräldrar i eftermiddag eftersom jag ska jobba tidigt imorgonbitti.Ska i och för sig pendla till största delen men idag åker jag hem.

**


RSS 2.0