var är emelie..?

Emelie är i Habo, jobbar sista veckan på Brenntag och har det väldigt bra. Fint med sol och med pengar på kontot! Långa kvällar trots tidiga mornar.

Imorgon bio med Fredrika och Axel, Batman Begins.

**

det rättvisa livet.

Ligger här på altanen och njuter, har varit och badat tre gånger och ska snart åka och shoppa med amanda. (förhoppningvis..) Livet är rättvist. Jag älskar det här. Återkommer med bilder.
**

kräftor, räkor och krabba

Familjen bjöd mig på skaldjurfrossa och jag bjöd dem på rosévin. Då kan det inte bli bättre. Nu ska jag, Boll och mammi spela trebello innan vi kör och kvällsbadar.

**

dagen innan löning är en väldigt bra dag.

Min brenntag dag har gått fin fint även om jag vid ett tillfälle var riktigt irriterad och kunde tyvärr inte uttrycka var jag egenligen kände. Men men. Imorgon är det både fredag och den 25:e, vilket är en alldeles fantastisk kombination. Pengarna som kommer in är efterlängtade precis som min familj är som jag åker hem till imorgon. har inte träffat sis sen EM-guld och allt. Det blir en lugn helg vid havet med familjemiddagar och skaldjur på menyn.

Idag har äntligen motorn börjat att fungera och så här fina bilder blev det..


Mitt nya liv innebär att inte fika varje dag på Brenntag och börja träna mer..

**

vackra, vackra vy.

Så här fin kväll har vi haft.



  

Jag, N:s nyrenoverade båt och solnedgång.

veckan rusar fram och från och med ikväll har mitt nya liv börjat.

**

varma vindar

Jag har placerat mig i en solstol, hoppas bara att blekfisbenen kan få lite färg trots att klockan är över 16.

**

tisdagen den 22:e

Så har ännu en tisdag passerat och den har varit mycket bra! Först en helt okej dag på jobbet med vissa småfel.. Men sen åkte jag och hämtade mormor och efter ett besök på hennes balkong för att beskåda hennes mycket fina trädgård så begav vi oss till Västra hamnen med uppdrag vattna blommor. Det var faktiskt riktigt mysigt att promenera runt med tanten och småprata om ditten och datten, om modern, klassiskt och om förändringar i Malmö över tiden. Efter detta begav vi oss till Stadiongatan för att dricka Loka och äta persikor. Mormor var verkigen på ett strålande humör och mitt dåliga samvete hann verkligen i fatt mig... Måste träffa henne mer och ta vara på tiden...

Nu ikväll så var Fredrika och Axel här och åt tacos, spelade jeopardy (Fredrika utklassade oss alla...) och gick en runda ut på bryggan. Very nice. och folket, jag tror sommaren är här igen... mycket fint.

Nu top chef sen sova, natt natt.

**


tänk så skönt..

det hade varit med semester. Bara 9 dagar kvar! (ja, jag vet, ska inte klaga!)

godnatt kära ni.

**

båtfärd utan motor.

Sommaren har väl då återvänt och för att fira sommaren och N:s nystajlade båt så skulle vi idag bege oss ut på jungfrufärd. Det gick ungefär som vanligt när vi ska åka motorbåt, det vill säga, motorn fungerar inte. Så istället för en mysig runda på Öresund så slutade det istället i träningsvärk i armarna. Men det var trevligt ändå.

Idag har jag flyttat från mitt egna kontor till det gemensamma som ekonomitjejerna har. Trevligt med lite sällskap även om det har varit skönt med mitt eget. Lunchen var jätte, jättebra, räkor och en couscoussallad. + rabarberpaj till eftermiddagskaffet. Det börjar bli ångest med all denna fikan...

**

Frans fjärde födelsedag.

Efter brunchen hemma hos Rodenstam så begav vi oss alla till Bakken med rutten Helsingborg-Helsingör-Klamenbourg. Det har varit en mycket trevlig dag med dansk mat, världens äldsta berg och dalbana och maffiga hus längs strandvägen. Ner till Bakken körde vi inte på motorvägen utan längs havet och det kan vara den vackraste väg med hus, med utsikt och med atmosfären. Vackert.

   

Frans och Märta, N:s systerbarn, ljuvliga ungar...


**


ögonblick från gårdagen.

Bjuder här nedan på några bilder på mina kära vänner.

 

 


**


Den oförtjänta huvuvärken.

Igår drack jag verkligen enligt festmetoden, inte så mycket, långsamt och slutade vid 23 och därefter vatten och läsk, men ändå sitter jag här med en liten betongkeps. En av orsakerna till att det blev en relativt tidig kväll är väl i och för sig att jag redan igår blev drabbad av den här huvudvärken så det kan ju kanske vara något annat.

Trots huvudvärk så var det väldigt trevligt igår, poppade popcorn på gryta till allas lycka. Får väl lägga till popcorn bland mina paradrätter ( tillsammans med spagetti och köttfärsås, korv stroganoff, ugnspannkaka, chevre-sallad) Min matlista kanske inte är direkt imponerande, men dessa rätter är jag en riktig hejare på!

Nu ska vi snart bege oss ut ill Habo på fyra års brunch, jag är mycket nöjd med dagens paketinslagning, mycket snajidgt! Sen stannar jag och N i Habo för att passa hus och katten Alice, (föräldrarna ska till Berlin och jag bor hellre vid havet.)

**

sssampagne hos crille

godnatt folket! Nu är det dax för bädden. Hoppas ni har det bra.

**

Make me a supermodel

Typiskt att jag alltid ska fastna i sådana här realityserier. Denna kan jag rekomendera av orsaken snygga killar och inte lika tacky som Top Model. Nu följer jag: Project Runway, Top chef och Make me a supermodel. (varav alla tre produceras och sänds av Bravo, www.bravotv.com.)

På fredag får jag mina högupplösta supermodel-bilder, spännande!

** 

Om jag var fyra år,

och pojke så skulle jag blir urglad för två fotbollsmål och en fotboll! Efter en liten men intensiv runda på stan så har jag nu införskaffat gåvor till Frans Rodenstam. Det blir nog bra!

Kvällens planer börjar ordna upp sig och nu blir vi ett bra gäng med mat, dricka och om ryktet stämmer champagne... Förra sommaren festade jag och Karin en del, här är en bild som konstaterar detta.


**


Tillbaka till mina rutiner.

Nu ligger jag här med nyhetsmorgon och tidningen.. Gillar verkligen detta. Även om jag kom upp lite väl sent så ska det bli skönt att ha en lördag i Lund då jag ska strosa (fattig) runt på stan, är i första hand jakt på födelsedagspresent till Frans som fyller fyra imorgon. Målet är ett fotbollsmål och en ny men ritkig fotboll, läderkula som pappa hade sagt. Tror dock att det inte finns några läderkulor kvar utan att alla är någonslags syntet-läder.

19 juli, skrämmande vad fort tiden går. Hänger inte riktigt med känner jag. När man jobbar reflekterar man inte över vad som händer i kalendern utan alla dagar ser nästan likadana ut och bli bara ett enda virr varr. Ska verkligen ta vara på mina tre lediga veckor. Känns tråkigt att jag har den där förbannade Internationella tentan, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och ta sig igenom den med.

Nu ska jag äta en delikat frukost, macka med bregott, kylen är som sagt tom.

**

kanske lite väl rosa.

Nu när jag studerar min sida så måste jag säga att den kanske är lite väl rosa, även om jag gillar rosa så tycker jag det här var lite väl maffigt. Men det är klart, min blogg-sida borde kanske vara som en bakelse och prinsessa, allt för att spegla bloggaren...!

det måste vara en man,

som har kommit på det här otroligt dumma kodsystemet. Ja som alla ser, det har blivit en förändring men jag är inte riktigt nöjd. Men det är säkert bra träning och kanske får ni alla vara beredda på att det kommer ändras lite på bloggens utseende framöver. Orkar inte pilla mer idag så håll till godo.

** 

under uppdatering!!

Vill bara uppmärksamma på att jag håller på att förändra min blogg, det går långtsamt framåt. Den är inte klar än!

Korv med bröd..

..duger fin fint även om det är fredagskväll!

det där med kvällsmat igen..

Ibland skulle jag vilja ha en såndär på och av- hungrigknapp. Det passar inte att jag börjar bli hungrig och det innebär att jag måste ta mig till konsum eftersom vi inte har någonting här i Lund. Dessutom måste jag tänka till på vad egentligen är sugen på och slutligen så måste jag få tagi N för att ta reda på om han planerat att äta i Lund eller Habo.

Jag har i sex år haft ett par byxor som införskaffades i USA , när jag köpte dem tyckte jag att de var dösnygga men har aldrig använt dem här i Sverige för att de var så ute. Tänk er gubba-byxor med lite högre midja, kosytmstuk med pressveck och slag i en bajsbrun färg. Det låter i inte direkt läckert men idag när jag provade dem, jag blev helt chokad, de ser ut som alla andra byxor just nu.. De kommer vara alldeles perfekta i höst och jag såg rättså smal ut även om de bjöd på gräddbullar på Brenntag idag! Ska nog tom inviga dem imorgon när jag tänker dricka vino vino. Nu skulle jag bara ha ett snyggt vitt linne till sen är jag fit for fight.

Nej, ska försöka ta tag i matproblemet..

**

detta skrivs nu

Tillbaka i Lund, känns urskönt att det är fredag och ser verkligen framemot helgen! Internetuppkopplingen är är helt fantastisk om man jämför med den i Habo vilket troligtvis kommer att leda till mer bloggande och därmed en större uppdatering. Satt sista timmarna i receptionen idag och det är inget för mig, mycket bättre på finans... Höll på att börja gråta när Ingrid gick idag, hon har verkligen varit jättejättebra!

återkommer.

**

Detta skrevs igårkväll, men internet avbröts.

Efter 60 min powerwalk så blir det nu bädden för mig! Är rätt trött efter en hel arbetsvecka och det känns mycket fint att det är fredag imorgon! I helgen ska jag ta det relativt lungt ska träffa Karin mfl och käka och dricka vin på lördag och det ska bli riktigt trevligt. Längesedan jag träffade miss Bröndum.

Har tänkt mycket på det här med mammas 50års present och haft konferens med några syskon idag. Det blir nogra bra!  


Dagens: Är sugen på att ta en ridlektion, under min powerwalk gick jag förbi Lomma Ridklubb fick märklig hästabstinens. Funderar på att ta en runda på Kullaberg tillsammans med en islänning och goda vänner.

Mövenpick- Carmelita..

givetvis, idag var det glass... tack Rolle!

EM-mästarinnan

Ja, kanske tjatigt (ännu mer Amanda) men hur många av er har något syskon som vunnit EM..?!



N målar och jag pysslar. Jag gillar att pyssla, det är min grej. Funderar på att göra något kreativt som att virka. Skulle kanske virka nån sån här Odd Molly


Är ju lite Odd Molly-skadad efter min uppsats och gillar verkligen deras filosofi. Jag tycker dock att kläderna är lite väl dyra till och med på rea men vill gärna ha fler plagg ändå. En ekvation som kanske inte riktigt går ihop.

**

fem varv runt huset.

Ångesten hann i kapp mig och efter mina fika-veckor på Brenntag har nu också resultatet kommit, tycker jag ser ovanligt rund och trind ut... Detta ledde till att jag nu skakar i benen och kommer ha katastrof träningsverk imorgon. Kan inte det där med att börja med lite i taget. Utan nu har jag gjort någon slags av intervall/stryketränings session. Har sprungit 5X300 m och där emellan gjort 3x30 situps, 3x15 armhävningar och utfall. Förhoppningen är att jag förbrunnit den där lilla chokladbiten.. eller inte. Det krävs säkert mer. Men nu jäklar ska mitt gäddhäng bort. (är det någon som kommer ihåg den Ally McBeal scenen med den tjocka kvinnan med mastodont gäddhäng..? det är där jag INTE vill hamna!)

Halva tiden på Brenntag, tjoho, tiden går så fort.. det som känns tråkigt just nu att Ingrid, den bästa tjejen på mitt jobb går på semester på fredag och jag kommer verkligen sakna henne. Hon har varit min klippa och pedagog och på måndag förväntas det att jag hämtar alla kundbetalningarna på Danske bank osv. Spännande... Idag har jag och mina kollegor gått ut och ätit lunch på Kinafloden på Lundavägen. Det var helt ok för 65:- buffé..

Försöker ladda ner Top Chef säsong 3 avsnitt 14 men hittar bara skitexempel. Kan verkligen rekomendera serien, mycket bra! Eller laddar ner.. just det, nej det gör jag inte så klart..

**


Dagens jobbigaste: utfall, såg på A la Emma att man skulle få fin rumpa och snygga lår om man gjorde några sådana, hoppas det ger resultat med en gång.

Dagens godaste:  Frödinges chokladkladdkaka med färska hallon.


sommar i Habo och på Brenntag

Vi, jag och N bor vidare i annexet i Habo Ljung, det är betydligt bättre än 38 kvm i en lgh utan balkong.. Dessutom har de inte alla tv-kanaler vilket leder till att man gör annat. Just nu läser jag mycket och den jag plöjer nu är skriven av Nils kusin Ola Ringdahl och handlar om deras resa från Kapstaden till Nord Kap i en Landrover och med ett spädbarn... www.kaptillkap.se  Att rekommendera för alla som drömmer om att resa i Afrika. Även om jag till viss del tycker att de är helt crazy och ibland naiva så imponerad jag av deras målmedvetenhet och vilja att ta sig fram. Men än så länge har inga större faror eller problem uppdagats. Mest sugen är jag just nu på en kombo med Tanzania och Zanzibar, safari, strand och skaldjur. Enligt Nina och Ola så är de resmålen säkert för turistiga och hade väl sagt åt mig att åka till Rwanda och Malawi istället.. men det får bli en annan gång. Liten globetrotter är jag men inte i deras mått..

Halva tiden på Brenntag har gått och det går bra, får allt mer "svåra" uppgifter vilket är skoj och inspirerande.. Det både känns och jag hoppas att jag gör ett bra jobb! 

By the way. Ingen flytt...

**

angående sommar och regn,

kommer ni ihåg förra sommaren, då regnade det vill jag lova... Här nedan två bilder från Örestads GK

 

**

EM guld!

stolt syrra säger grattis...

stannar här.

Det kan kanske tyckas som en tråkig helg för vissa, men för mig känns det otroligt skönt att inte göra någonting utan bara vara. Jag tycker det är svårt att förklara vad mitt bara vara är för de som inte förstår... Vilket kan leda till frustration. Förlåt.

Nu ska jag och min lillebror snart ha kvalitetstid med varandra , äta och tänka lite på mammas 50-års present.

**

regn.

Ni vet när det regnar och regnar och man tror att det omöjligtvis kan öka i intensitet, (cedergren vet precis vad jag talar om) Ett sånt här regn har vi precis haft här hemma och jag kan inte låta bli att faschineras över det... Jag gillar riktiga regnskurar som är över på 20 min och som man kan tvätta håret i. Nu åskar det och blixtrar här.. tur vi har varit på tippen, 0 kr. Tanka diesel 334 kr.

**

lördag i lugnet

05:41 började min dag med en ytterst liten hund som slickade mig i örat och ville påkalla uppmärksamhet, jag gick ut och kissade hundarna och tog tidningen sen gick jag och la mig igen och sov gott med solen i ansiktet till 09:30. Mycket skönt. Nu har jag trots stukad fot varit ute och gått en runda med hundarna, träffat "är det en tik?"- mannen och Jonas och Susannes söta dotter. Efter det har jag nästan fyllt berlingon och ska väl snart ta mig till tippen i Höganäs. Får inte igång tvättmaskinen.. måste tvätta!  och måste tanka.. en riktig fixar dag.

Uppdaterar EM-hemsidan men inget händer, mycket dåligt... är mycket nyfiken.

Har precis ätit rester från igår och börjar bli frustrerad över att inte ha ett fungeraden kök. Mammsen och Pappsen håller på att renovera köket medan de är borta och det finns varken vatten eller spis. Men det blir nog mycket snyggt när det är klart, just nu ser det lite nissa-sven-johan ut.

hörs.

**

en stukad..

FOT!!! Missade de två sista trappstegen i trappan och föll som en liten trase, låg där ett tag och skrek efter Jonathan som inte kom utan istället kom Signe och Saga med viftande svansar. Ja, som gammal fotbollsspelare så vet jag precis vad det är, ett uttänjt ledband och det gör så satans ont. Mina fötter är skit, speciellt högerfoten.

Då återstår det bara att se om det krävs kryckor, lite tejp eller bara lite haltande ett slag.

**

stackars Emma Green.

Hon kommer nog aldrig att bli bra... trots ett VM-brons. Eller bra är hon men hon kommer nog aldrig att tampas om en guldmedalj. Men hon är snygg och faktiskt lite lik N:s syster Elin.


Jag gillar friidrott. Men just nu sitter jag och längtar till att få sova, dessutom så skulle jag gärna få mat lagad av Top Chef killarna Ilan och Sam, vilka godbitar..
 

hett.

natti natt!

inte bara bra på golf..

utan en riktig sötnos också:
 

och en liten spexare:


och uppenbarligen en vinnarskalle och framförallt lagspelare!


Lycka till imorgon !!!


man blir reeent tårögd..

Ja, jag vet inte vad jag ska säga men Amanda har för någon timme sedan tagit sverige till EM-final. Hon vann både sin lagmatch och spelade tydligen helt fantastisk golf då hon i eftermiddags fixade finalbiljetten. Det är helt sjukt, att lilla, störda, älskvärda Mane Pane Lingonsalt har en sån här talang. Jag är så otroligt stolt! (även om jag inte känner Josephine Jansson, Louise Larsson och Johanna Tillström så ska de absolut ha en stor eloge... Utan de hade inte Sverige varit i final.) Är så avundsjuk på la familia som är där.. Hade vi varit stenrika hade jag tagit en litet privatplan direkt till Aberdeen imorgon.  EM-final...  jag är så stolt.

http://www.eurogirlsgolftc.co.uk/index.htm

Är hemma i Rekekroken och sitter här och njuter av tystnaden och havet. Det är en fantastisk sommarkväll och jag är helt slut. Det är jobbigt att jobba. Men så skönt att det är helg. Helg är bra, speciellt när man jobbar... Får se om jag åker tillbaka imorgon eller om jag stannar. Kanske utgång i HBG? Någon som är hemma?

**

torsdag

Tjo, så är jag åter tillbaka på min plats i den grå soffan, i den lilla lilla lägenheten, i den lilla lilla staden.. Nej men jag är hem om för att hämta lite prylar, jag hade nämligen missat en relativt viktig klausul i avtalet? Att jag ska köra hem Saga och Signe imorgon... Vilket betyder att det återigen blir en helg hos M & P. Vsst det är mysigt att åka hem och jag gillar att vara hemma men nu är fallet så att det endast är min fantastiska bror hemma och han är socialt handikappad nu när han jobbar där han gör. Vilket innebär att eftersom jag dessutom tycker diesel-priset är sjukt högt så är jag snål och tycker att 16 mil i bil är sååååådär. Men jag ska väl inte klaga, får ju låna bil... och jag kommer att ha möjlighet att blogga mycket! hum.

Mitt liv på Brenntag är bra, jag gör framsteg och behöver inte ställa lika många frågor. Har nu börjat att kontera med basplan och sådär och det är mycket lärorikt. Får nästan hela min lön redan i juli vilket faktiskt både känns bra och dåligt, bra för att jag slipper att leva på knäckebröd och vatten och dåligt för att jag kommer att spendera mera.

Ni som har kikat in på lil sis som spelar EM, ja, tyvärr spelade hon sin sämsta golf på flera år igår på grund av en sträckning i ryggen. Trots det så blev det en kvartsfinal och idag har det nog gått bättre tror jag...

vila för min del. sen ska jag iväg igen.
**

bloggning är något för människor med för mycket tid..

hej allihopa!
Det finns inget att skylla på, tiden rinner iväg och mina dagar ser relativt lika ut. Jag och N bor ute hos hans föräldrar vilket innebär trädgård och framförallt havet. Idag har vi varit och spelat fotboll med systersonen Frans och jag fick till några riiiktiga rökare!

Helgen var perfekt! På fredagen åkte vi hem till Jonstorp och gick på kalas hos Moa och det slutade i mycket vin, ett mycket stort skrapsår och en tredje plats för lag Moa, Emelie och Daniel. Givetvis så fanns både min far och min pojkvän i det vinnnade laget... Men det verkligen trevligt och det är skoj att man kan ha kul med Moa och Frida trots att det är flera år sedan som vi var kompisar på riktigt och att det nu mest är våra föräldrar som umgås. På lördagen var vi en sväng på marknaden och jag inhandlade ett skärp och oregano. N köpte tolv par strumpor för 100, korv och en plånbok. Shopping i jonstorp alltså, det är inte illa! För att njuta ordenligt av vädret begav vi oss sedan ut på havet, något störigt var att motorn inte startade och att det blåste rättså bra så att vi drev lite för långt och stackaren till pojkvän fick visa ro-skillsen! Men han var duktig, tack gode gud, annars hade väl min far fått hämta upp oss vid piren... Jag gav det ett försök men N ansåg nog att jag passade bättre som damen i fören istället.

Lördagskväll blev ost, vin och frukt hos Fredrika och Axel, very nice! Söndagdag åkte vi efter 5 avsnitt Top Chef ut till Habo och har nu varit här sen dess. Stannar några dagar, det är skönt här...

Det viktigaste just nu är att ni följer min lil sis Amanda i EM,

http://www.patrikgolf.se/EM%20GIRLS%202008.htm

därifrån kan man se både livescoring och annat kul som händer! Tävlingen börjar på riktigt i morgon och jag håller verkligen tummarna.

Amanda: Lycka till älskade MP, du är bäst...

tjock på Brenntag.

Ja, det kommer jag att bli... I söndags tänkte jag nämligen förena jobb med nyttighet och på så sätt bli snygg och smal. Tyvärr så är största delen av de anställda på Brenntag fika-filurer och bjuder gärna på fika. I onsdags bjöd MaLo på chokladpudding efter lunch och till eftermiddagskaffet bjöd Anette på jordgubbspaj. Sen igår fanns det en stor godisskål och idag bjöd först Ann-Britt på nybakade bullar med marmelad till förmiddagsfikan och sen Niklas på Lejonet och Björnen glass vid 14:30. Dessutom så hade Lisbeth tagit med en hel stor chokladlåda Merci. Herre gud! Som tur är så gillar jag ju både att fika och allt sött så jag är himmla social och får därmed massor av nya bekanta.

Nu sitter jag och väntar på N för att vi ska kunna bege oss norrut. Moa fyller år nästa vecka och det ska firas.

Angående Kockenhus, ja, Carro slarro man kanske bara kan hyra det.. Men jag vill bo där ändå!

**

Kockenhus

Ett slott som jag växt upp med är nu till salu.. Det ligger uppe vid Kullaberg och jag vet att det ska spöka där, men tänk att få bo i slott hemmavid med nära till havet och Kullabergs fantastiska miljö.

Ni måste gå in och kika, hade jag inte passat in där? Massor att göra och renovera men ja..

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/210383

sportdax.

**

popcornsdieten

Lyssande och tittade med litet öga/öra på Ala Emma på femman och jag hörde bara hur hon sa något om popcornsdieten, det är ju verkligen en diet för mig. Jag älskar nämligen popcorn.. och chips... och godis.. och kakor. Åh, jag behöver en ät vad du vill och gå ner i vikt diet.

har som sagt ångest över mycket idag.. och dessutom ont i magen.


**

dagarna går..

Hej alla!
Ledsen att mitt bloggande har avtagit något och det handlar väl om att det inte riktigt finns tid och ork just nu. Har dessutom inte "vågat" att försöka blogga på jobbet, eller ja, jag skulle väl inte hinna det eftersom jag har att göra nästan hela tiden. Jag trivs fortfarande bra och de flesta är himla gulliga mot mig. Det jobbiga är att de tär så väldigt mycket att ta in och om en vecka kommer en av mina kolleger Ingrid att gå på semester och då kommer jag att få betydligt mer ansvar. Men skönt att det är en hel vecka till, behöver repetera och få lite bättre koll.

Igår var vi ett gäng på quiz på Kulturen och även om det var apsvåra frågor och vi inte lyckades speciellt bra så var det väldigt trevligt. Jag hoppas att det kommer vara ett återkommande inslag under denna sommar. Gänget var; EmC, Björn, Fredrika, Axel, Nils, Erik H, Crille O, Oscar E, Gribel och Relle. Först grillade vi på Penthouse i den fantastiska kvällssolen och sen begav vi oss till La kultura.

Idag är jag mest trött och har träings/mat ångest. Äter alldeles för dåligt nu när jag jobbar och har lunchlåda och tyvärr blir det mest kolhydrater och mindre sallad. Ligger här på soffan och tycker att det känns rättså skönt att det är torsdag och bara en dag kvar. Imorgon åker jag och N hem till Rekekroken för kalas hos Moa Wallin och givetvis årets stora händelse i min lilla by, Jonstorps marknad!

Har lite ångest...  vuxenångst.

**


andra dagen på jobbet..

Jag ser siffrorna dansa runt så fort jag blundar! Vem i heeela friden skulle kunna tänka sig att jag sitter och pysslar med debet och kredit. Detta är helt sjukt, fast jag lär mig verkligen hur mycket som helst och jag tycker att det är skoj. Inte varje dag man flyttar runt med 230000 euro. Jag har till och med fått egen brenntag-mail
[email protected] .

Är ute i Habo Ljung och passar huset, N:s föräldrar är på euro-tripp och jag måste säga att det är rätt gött med hav, sol och salta vindar. Ska nu ut och tvätta båt.

hörs.

** 

RSS 2.0