Jag är redo...

..för att fira min födelsedag i goda vänners lag! Snittarna är nästan färdiga, mitt fantastiska quizz är klart, lagen är indelade, efterrätten kommer att göra succé och jag sitter osminkad i myskläder... Min melodifestivalmikrofon är framlagd och jag är så otroligt stolt över min lillasyster som kom femma i spanska öppna! Det ni.


Stassen ska snart på och partyplattan ska snart inleda kvällen. Först en Big mac. Detta blir bra. Idag är jag bra.

**

vem som var bäst? DARIN!

Hemkommen efter en alldeles fantastisk kväll, (även om det finns viss sordi på grund av malmös dråpliga förlust... så jäkla tragiskt.) Åter till melodifestivlen. Jag älskar denna cirkus, tycka vad andra vill, men för mig är detta glädje. Glädjerus.

Bäst:
Första 45 minutrarna så var det otroligt bra schlagerband som rev av alla klassikerna. Carola-medley, Charlotte Perrelli-medley, Anna Book, Lena Philipsson, Blond, Tommy Nilsson, Pontare, Fame etc. Jag var i schlagerextas och köpte till och med en blinkande mikrofon!

Darin är pausunderhållning och sjöng Jan Johansens Se på mig så att jag fick ståpäls. Herre gud, vad bra.

Star Pilots, himla svängigt. Sara Dawn Finer, mäktigt.

Petra Mede, jag gillar henne.

Sämst:
Agnes, platt som tusan.

Ljudet, hörde inte riktigt vad de sjöng.


Men för att sammanfatta kvällen FEM stjärnor!!!!



**




Mot Melodifestivalen!

Nu beger jag mig till Malmö och fredagens stora händelse, genrep av melodifestivalen..! Jag älskar melodifestivalen och Nils har precis testat mina melodifestivalkunskaper med låtarna från 1958 till nu. Jag kan ALLA vinnarna från 80... mamma kan ALLA vinnarna.

Ha en bra kväll.

**

att förstå nattens dröm.

I natt har jag haft malande drömmar om backar och hur jag rutschar ner för branta backar till en avgrund.. Det är inte så skoj när jag idag tittat på (töntiga) drömtydningssidor:

Backar: ett svårt företag väntar dig. Gå uppför: du råkar ut för en mindre motgång. Rutscha utför: se avgrund. I stort sett överensstämmer denna dröm med att falla ner i en avgrund men är inte fullt så utpräglad.

Avgrund: Detta är ett vanligt drömmotiv. Du tycker dig ha gått en lång, slingrig väg och står plötsligt framför en gapande avgrund. Du grips av oemotståndlig lust att kasta dig ner men känner samtidigt svindel. Det kan tydas så att du bör rannsaka ditt inre, nå "botten" av dig själv för att försöka komma till klarhet men hur du vill utforma ditt liv. Drömmer du att du faller ner i avgrunden kan du erfara en sådan skräck att du vaknar, men samtidigt kan du känna en svindlande lyckokänsla som skänker dig nästan fysisk tillfredsställelse.

jahapp, vad betyder det då? Märkligt...

Jag har precis kommit hem efter 20 minuter på playa el solarie. Ska ha en gul topp imorgon och gul och genomskinlig hud är verkligen smaklöst. Därför denna ohälsosamma räddning. Om det hjälpte? nope. Nästan ingen skillnad. Typiskt. 60 spänn åt skogen. (åt fejksolen..)

Di små:
Amanda låg fyra efter två dagars spel i spanska öppna och idag börjar matchspelet och hon möter en spanjorska som låg på 28:e plats.

Det är helt ok att det är Kristian Luuk som tar över På spåret, det hade funnits betydligt mer ovärdiga efterträdare.

Ikväll är det upp till bevis Malmö Redhawks.

**

i väntans tider...

och då handlar det inte om en liten kotte utan två uppsatskollegor, vänner, ja whatever! Har fixat här hemma lite och så fort de kommer så ska jag börja laga maten och förhoppningen är att det ska bli dundergott. Är vrålhungrig, har idag bara ätit fil och knäcke, har haft så dålig fantasi bara för att jag vet att kvällens rätt verkligen är något nytt.

hoj.

**

mitt fyndiga jag har gått och lagt sig.

Min bloggning känns kanske oinspirerande och tråkig? Inget att berätta, inga kort som kommer upp och framförallt en slö bloggerska. Ja, så sant. Men samtidigt som det verkligen händer massor av saker så finns det inte något att berätta. Jag donar om dagarna, håller tummarna och önskar mig ett par guldbyxor. (alltså ett par sådana som han pojken i sagan har, inte ett par guldiga brallor utan ett par brallor med guld i fickorna. Jag har faktiskt ett par guldiga byxor förresten, ett par Filippa K från 2001. De är typ använda tre ggr, studenten bland annat.. De är fina, ska kanske använda de i sommar någon gång.) Väntar på ett samtal från Mr X, jobbrelaterat.

Ikväll får jag besök av mina uppsatsflickor, jag ska bjuda på lax med kokosmjölk och bulgur. Det ska bli fint att se dem igen även om jag faktiskt träffade Karin i morse.

Tillagning

2 msk olivolja
2 stora vitlöksklyftor
2 tsk sambal olek
1 röd lök
4 frysta laxfiléer
1/2 citron
1/2 zucchini
1 stor morot
1 röd paprika
1/2 stor purjolök
Färsk ingefära
timjan, persilja, oregano, salt, peppar, paprikapulver
1 burk kokosmjölk
Bulgur

1. Välj en hög stekpanna med lock. Stek upp pressad vitlök och sambal i olivoljan.

2. Hacka den röda löken och bryn i stekpannan.

3. Tina laxfiléerna under varmt vatten och dela den i tärningar (ca 4-5 bitar per filé).
Det behöver inte vara helt genomtinade. Sänk värmen i stekpannan och lägg i laxen i stekpannan.

4. Pressa över en halv citron och riv färsk ingefära. (Ca 2-3 msk)

5. Låt ligga i pannan på medelsvag värme till laxen börjar bli genomstekt.

6. Tärna röd paprika och zucchini. Ha ner i stekpannan.

7. Finstrimla purjolöken och ha i. Krydda mer om det behövs.

8. Avsluta med att hälla på kokosmjölken. Kokosmjölken är ganska söt i sig, så extra salt kan behövas. Låt koka ihop under lock i 5 minuter på medelsvag värme.

9. Servera med bulgur.

**


appropå kärlek

..någon annan som förkunnade sin kärlek var morgonens trissvinnare som fick efter sin tre miljoners vinstrågan "Vad ska du göra nu?". Han ropar då till sin sambo i kulisserna, "vill du gifta dig..?". Så efter 40 år friade han, vad är sju år i jämförelse med det..?

**


Changeling

Låg uppe till hur sent som helst och såg Angelina Jolie gestalta en alldeles fantastisk tolkning av Christine Collins. Det var absolut det bästa jag har sett på mycket länge och jag är fortfarande helt tagen av filmen. Men man ska nog inte se den en deppdag, tur jag hade en bra dag igår.

Nu ska jag gå igenom mina arbetssökarsidor, städa lägenheten och sen ta en fika på stan. Jag hoppas denna dag blir lika bra som gårdagen.


"Det blev ett ja, ja, ja, ja, ja..." - En mycket kär kronprinsessa.


**

en bra dag till sitt slut

Royalistisk yra, en otroligt bra och givande intervju, ett fantastiskt väder och en ny vårgul kalastopp. Min dag har varit till belåtenhet. Nu ska jag snart avsluta den med Changeling och en morot. Imorgon slår lilsis ut 09:03 och jag håller alla tummarna jag har. Jag vill så gärna att det ska gå bra på de dära Spanska öppna mästerskapet. Hon är bra.

over and out.

**


Schlagertönt, idrottsnörd och Royalist!

Det finns vissa faktorer i mitt liv som andra har mycket att snacka om. Sånt som mina närmsta vänner och pojkvän inte alltid kan relatera till. Men jag, jag är Schalgertönt, idrottsnörd och Royalist! Jag älskar mina små laster och vet att det också är dessa som ger mig en något unik och märklig personlighet... Idag beblandas alla dessa sidor, jag är jätteglad för att jag ska gå på melodifestivalen på fredag, jag är jätteglad när Sverige blir 5:a, 6:a, 7:a i damsprinten och framförallt så glädjs jag åt att vi 2010 får gå på kungligt bröllop! Inte nog med att jag älskar bröllop, jag älskar kungliga bröllop! 

Jag såg klippet på aftonbladet.se när de förkunnar förlovningen, kungen hälsar Daniel välkommen i familjen och Silvia stakar fram att Daniel är ambitiös, omtänksam och trygg man, när vi äntligen får se Danne tala offentligt. Jag tyckte dessutom att han skötte det utmärkt och shit pommes vad Vickan såg glad ut. Kärlek klär alla...
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4495515.ab

Lycka till Prins Daniel Hertig av Västergötland.

**  

Victoria, Victoria, Victoria

Di små:
Kul om det är Madeleine och Jonas bröllop som ska utannonseras och inte D+V..! Det hade varit något för kvällspressen det...

De tar bort Regina, Gurli och Helmi ur namnsdagsalmanackan sätter in Kevin, Sam, Fatima och Leila. Hur fan tänkte de när de tog bort Emelie för några år sedan. Det innebär ju inte bara sorg i hjärtat för mig...

Om en vecka fyller jag år! Därför ska jag köpa en kalasklänning idag (som jag iofs ska ha på lördag)

Hon den där hovreportern Hurtig är verkligen snygg, varför blir aldrig hon uppmärksammad?

Jag fick en urnsygg doktorsportfölj/väska av mina föräldrar. Den ska invigas idag.

Mot Malmö.

**

jag borde..

Filmer jag måste se:
Valkyria
Benjamin Button
Män som hatar kvinnor
Slum dog millionarie

Böcker jag måste läsa:
Kunzelman och Kunzelman

Tråkig:
Boka tvättid
Köpa månadskort

Jag önskar mig:
Svart partyväska med axelrem
Boots till våren, gärna grå.
Stora örhängen (inte runda!)
Blommande orkidée (eller snart blommande..)
En veckas solsemester
Svart tunnt skinnarmband med silverdetaljer
Massage

Funderat över:
Celine Dions otroligt långhårige son, varför överdriva?
Angelinas fula klänning och Penelopes fantastiska!
Finanssituationen, hur lågt kan det sjunka?
Varför man fortsätter att skaffa barn om man vet att man får tvillingar varje gång?

**

helt färdig.

De där räkorna som jag smaskade i mig igår verkar har sagt sitt och jag är inte bästa vän med min mage. Många toabesök och lite lite sömn! Har sovit nu i eftermiddags, men annars så är det bra. Har haft ett långt, vart-finns-jobben-samtal med Sara. Sara en är verkligen en bra tjej som jag egentligen först lärt känna den senaste terminen. Vi har lite samma bakgrund i den här jobb sökar fighten. Vi förstår varandra. Hon som jag har varit engagerad under hela studietiden läst extra kurser och nu en ekonomie magister. Vi får inte jobb. Men vi går båda på intervjuer och peppar därmed varandra... Men man känner sig maktlös när man hör att det på vissa jobb är över 1000 sökande, hur ska man sticka ut och hur ska någon förstå att just jag är en riktigt duktig, ambitiös tjej när ALLA skriver det. Visst idag är det bättre, har vidgat mina vyer något och sökt lite nya jobb. Stressmagen är dock lite överhängande...

Men jag kommer att få en bra vecka, det känner jag på mig!
måndag: kurera min mage
tisdag: arbetsintervju och bokrea.
onsdag: träffa en kompis.
torsdag: Uppsatstjejerna här på middag och eftersnack
fredag: Melodifestivalgenrep med moster
lördag: Jag ska fira min kommande födelsedag med lite tjejer och killar.
söndag: förhoppningsvis i Malmö Arena.

Läser Percys bok, han är en mäktig man. En helt otrolig man.

**

week 8 is over.

...uppdateringar, lite bilder och annat fint (och fult) kommer troligtvis imorgon då jag återigen är i min lilla lya på 38 m2.

Hoppas ni haft en bra helg och vecka. Min har varit, annorlunda.

**

Yesterday







loveeely!

**

eeen kväll då allt var som vanligt!

Hade verkligen en fantastisk kväll igår, det var kul. Jag hade riktigt, riktigt skoj. Lägger upp lite bilder så fort jag hittat sladden.

**


en liten stackare i pyamasbyxor

Precis så hade jag velat beskriva mig 06:05 var Signe var kissig och behhövde gå ut och göra sitt morgonbehov. Jag drog på mig mammas gås (canadian goose) och gick ut, möttes av snö, snö, snö. Det var snö i tofflorna, det kom snö innanför glasögonen och mina pyamasbyxor blev våta. Men trots detta så fanns en fantastisk harmoni, det var knäpptyst och man såg ingenting... Synd är att jag ska köra ner till malmö. Detta är INTE idealvädret att ligga och trekka bil. Förhoppningsvis är motorvägen och 111:an bättre än Bläsingevägen. Dessutom så snöar det fortfarande och mamma har ett löst torkarblad. Förhoppninsgvis så klarar jag mig till Lund.

Oskar is back. Smalare än någonsin, frusen och framförallt ynklig. Han måste ha det skitkallt där ute i garaget. Men jag har skämt bort honom med vispgrädde och massor av torrfoder. Nu är det lite jobbsök och skidåkning. Ska sedan bege mig ner till Malmö vid 14:30, det lär ta längre tid än planerat.

**

The goooolden ticket!

Min älskade moster ringde och erbjöd mig en biljett till melodifestivalens genrep! Yes please, thank you!!


Glitter, glamour och bravader.
Utan melodifestivalen får jag spader...
(mitt bidrag i Delicatos tävling!)

**

Kär i ett nattduksbord.

Hittade detta nattduksbord på Emma Fredrikssons blogg och jag blev kär! Så smart, så passande i mitt framtida sovrum. Massor av smarta fack och framförallt innovativt! Bordet är skapat av den mycket begåvade Josefin Hellström-Olsson på Beckmans. Pile of books:


**

En dag bland shampo, balsam och en och annan sprayflaska

Har varit på Frisörgrossisten, far mins egna företag. Ska som sagt jobba där några veckor nu. Så idag fick jag lära mig det nya datorsystemet och ja, det är ett trevligt företag. Jag gillar affärsidén och produkterna, jag är så bortskämd som har en far i denna branch. Dagens jag-måste-prova är Rusks thickening mousse till mitt tunna lilla hårsvall.

Körde inom Väla på hemvägen, behövde inhandla strumpebyxor till morgondagens galej. Tittade in på MQ som fortfarande hade rea. Ja, jag handlade, lite bara. Eller för lite pengar. Fyndat enligt mig.

Pösiga grå kostymbyxor ordinarie pris 499:- NU 99:-
Blålila tunika klänning ordinarie pris 399:- NU 49:-
Randig tröja, oversize (för att jag köpte L) ordinare pris 249:- NU 49:-
Hallonrosa glansigt linne ordinarie pris 199:- NU 49:-

Känn på den? Snacka om fynd... Eftersom jag inte bloggar om mode så får ni inte se några bilder!

Funderar på att fräscha upp min blogg, göra den vårfin. Men en annan dag.

Just nu: Bevvan. I love.
Ikväll: Nybro-Redhawks

**

-8

Det är verrrryy cold outside. Vad som oroar mig mest är definitivt att Oskar har frusit ihjäl. Katten har inte varit hemma på flera dagar. Ska snart trotsa kylan och bege mig ut med dogsen innan jag kör vidare till HBG.

Håller det här i sig så kan man nog åka skridskor till helgen.

**

olika tankar...

Först och främst, när man lever som jag just nu tillsammans med djur så inser jag att man efter ett tag börjar prata med de som finns tillgängliga. Jag pratar alltså med hundarna... Sjunger för dem, pratar bebisspråk och problem. Just nu gillar jag verkligen dem, de ligger här vid mina fötter brevid varandra och sover. Ljuvliga djur. Idag.

I morse så var den här Emma Jangestig på tv:n med orsak av hovrättsdomen som föll igår. Varje gång jag hör en henne så faschineras jag av hela hennes person. Jag har så fruktansvärt svårt att förstå hur hon kan sitta i tv och prata om sina mördade barn som om det var en film. Det är ju sjukligt. Hur kan en mamma vilja vara så pass mediakåt efter att ens två barn blivit brutalt mördade? Det samma gäller väl Englas mamma... Vad är det som driver dessa människor? Livskraft? Hämnd? Deras sätt att bearbeta sorg? Jag förstår helt enkelt inte...

En annan märklig människa är Åsa Waldau, hon var igår på besök hos Malou, hon är jäkligt svårdefinierad. Vad är det hon har gjort med den här byn? Något skumt är det. Jag tror att Helge Fossmo må vara störd i huvudet men det finns fler i samma församling som skulle behöva annan vård än själavård. Hon är vacker, som ett skogrå. Skogsrå:

Skogsrået var skogens oftast kvinnliga härskarinna, rådare över vilda djuren som hon ibland skänker till dem henne behagar. Hon lockar vandrare vilse och förför män som hon fattar tycke för. Framifrån är hon skön och tilldragande, men sedd bakifrån har hon ofta en ihålig rygg som ett gammalt träd. Längre norrut, i Dalarna och andra fäbodsområden, har hon istället en rävsvans som ibland sticker ut under klänningen. Den som haft sexuellt umgänge med ett skogsrå blir ibland inbunden och fåordig - hans själ har stannat hos henne.

På en av mina studentbaler såg jag ut som ett skogsrå..


Nu ska jag borsta gaddarna och sova... imorgon ska jag till Frisörgrossisten och lära mig datorsystemet.

**


Amanda 19 år!

Congratulations lil sis! I love you!


Tråkigt för dig men om du hade varit hos mig här i Rekekroken istället för Spanien så hade du fått välja mellan:


En begagnad porsche med plats för syrran.


En lyxresa till Thailand och Phi Phi Island tillsammans med syrran



Svindyr champagne och två apdyra väskor.. en till syrran?!


Jag hade valt resan och sen hade vi köpt de dära väskorna för några hundra bath istället... Bilen, ja den kommer du säkert att fixa på egen hand.

puss!

**

sådana dära "mooments"

När såg ni en hackspett senast? Jag såg en idag och stod länge med nosen i vädret och beundrade den lilla fåglen. Kände mig lite märklig, töntig på något sätt. Jag menar sen när faschineras jag av en hackspett? Men den var fin, vädret idag har varit en makalöst och det har inte gjort något att jag haft två hundar att gå ut och gå med.

Har ju dessutom spenderat tur och retur Malmö i bil tillsammans med Mix Megapol. Mitt möte i Malmö gick nog bra och det känns osm om jag har hittat lite ny energi och gnista, I´m coming. Dessutom så fick jag ett nytt litet samtal under eftermiddagen...

Di små:
Tv400 visar första säsongen av Beverly Hills! Typiskt att jag inte har denna kanalen i lund, eller kanske jättebra.

Köpte en jätteskön tröja på Zara idag, priset var 39 kronor, vilket innebär att min lunch på Espresso House var dubbelt så dyr.

Ikväll blir det italienska läckerheter som inte syns på vägen (!?)

**


is på sjön

Vaknade upp efter en hel natts sömn till en fantasisk utsikt.. vilket väder. Har precis varit ute en tur med de korkade två. Idag ska jag bege mig till Malmoe och träffa Wise. Jag hoppas på något bra.

**

monday, monday.

Klockan är över 18 och jag har precis ätit kvällsmat tillsammans med mina hundar. De åt hundfoder utblandat med några mamma scan köttbullar och jag åt lite oxinnalår med stekt svamp och fetaostsallad. Idag är vi vänner, det känns... jag och hundarna alltså. Vi har från och till haft riktigt trevligt. Dagen har gått sjukt fort. Har suttit och pysslat med jobbgrejs stora delar av dagen, sett på tv, tittat på kattungar, varit ute och gått tre ggr med dogsen. Ja, jag har underhållt mig själv helt enkelt.

Vet inte om någon tittade förbi på den där bloggen jag nämnde för något inlägg sedan, men hon lever. Fy stackars flicka.

Annars så har jag reflekterat över likheterna och olikheterna mellan Bert Karlsson och Percy Nilsson. Båda entreprenörer inom sina respektive områden, Percy är född 43 och Bert 45. De har byggnader uppkallade efter sig och är både hatade och älskade... Kungar på varsett sätt!

 

hum.. den var en bra årgång det där..

**

Dagens rekommendation:

Ibland ringer väldigt märkliga nummer, eller hur? Om ni missar det och de inte har talat in på mobilsvaret gå till hemsida: http://www.vemringde.se/. Här kan man få reda på vem som ringt om det är försäljare eller telefonsvarare! Precis så ringde 0547757233. Sökte på det och fick enligt vemringde.se: Svarade prenumeration på fikejournalen 0547757233 (1 samtal) 2009-02-15

Mycket bra!

**

02:00- ut med Signe in med en katt

Natten har varit, ja, lugnare och efter 02 så har jag sovit gott! Men det är ju synd om den lilla hunden som konstant försöker para sig med sin storasyster.. Ja, ni tänker rätt, preeeeeeecis som Samanthas hund i SATC-filmen. Men det lugnar väl sig snart... Men detta måste vara det ultimata testet om man ska ha hund. Min senaste tanke är att jag istället ska skaffa en sån här, Maine Coon-katt. En sån kisemise kan bli väldigt stor (hanen upp till 8kg) så det är ju nästan som en hund.


Dessutom:

Till sättet sägs maine coonen vara rätt hundlik; de vill alltid vara med överallt och se vad den övriga familjen har för sig. Det är ganska vanligt att de skaffar sig en "favorit"matte/husse som den tyr sig extra till, men de är i allmänhet snälla och trevliga mot alla. En maine coon har ofta lätt att komma överens med andra djur, både hundar och andra katter. Ett roligt särdrag hos maine coonen är att den förutom det vanliga jamandet ofta använder sig utav ett kvittrande "brrrp", vilket man ofta hör när de är busiga eller då de är ömhetstörstande och vill ha kontakt. Maine coonen har ofta en förkärlek till vatten och leker gärna med vattenskålen.

Det kanske hade varit till att mötas på mitten! Eller vad säger du N?

**


balsam för själen.

Efter ett ytterst märkligt dygn som rört sig från melodifestivalglädje till tårar och uppgivenhet så mår jag nu bra igen. För att heala mig själv och ge lite balsam till själen så har jag haft en riktig ta hand om mig timme. Bastat, peelat mig, tryckt pormaskar, noppat ögonbrynen och nu sitter jag här uppkrupen i soffan tillsammans med en fin katt och sport på tv:n. Jag är trött, astrött. Men jag ser verkligen framemot tisdagens intervju, kan kanske ha luskat ut vad det kan vara för jobb. Men men, vågar inte hoppas någonting just nu.

Imorgon är en ny dag och det ska bli en dag med massor av to-do-lists, the och telefonsamtal. Jag hoppas familjen har det bra vart de än är. Några i Egypten, någon i Lund och någon på väg till Arcos och sedan vidare till Gran Canaria. Håller ställningarna här hemma, även om jag i natt var beredd att slänga in handduken.

Hoppas också att min prins har det bra... eller det vet jag att han har!

**

ljuvliga kvällsmat

Fetaost- och olivsallad! Mycket fint.

**

allt i relation till något annat.

Jag vill egentligen bara förtydliga och inte göra någon orolig. Givetvis så hittar jag INGA paralleller mellan mig och de fruktansvärda bloggarna som jag läste igår. Många tycker nog att jag kanske måste sluta med att läsa dödsannonser och ta del av andras lidande, men på något sätt så fungerar det som terapi. En terapi som får mig själv att reflektera och fundera och framförallt känna tacksamhet. Jag är tacksam och har det bra, är bara så jävla trött idag.

Nu ska jag och lillasyster äta majskolvar.

**

kaosnatt.

Fy fan, jag ångrar nästan mitt beslut av att vara hemma och passa hundarna. Det var vissa klausuler som jag glömt, det låter kanske romantiskt att sitta vid havet, passa fantastiskt fina djur och bara njuta av tystnaden. Men de känslorna har inte uppkommit idag. Båda hundarna löper och därmed sitter och suktar efter hanar hela tiden och trissar varandra oavbrutet. Att de inte kan sova tillsammans för att den ena håller den andra vaken. Att Signe hela tiden försöker para sig med Saga trots att båda är honor. Att den lilla hunden skäller så fort en cyklist, en gående eller en bil kommer åkandes...Ouppfostrade lilla hund. Jag skojar inte, efter en natt med 2,5 h sömn så hade jag kunnat ringa och hyra in de båda på ett pensionat. Idag ska jag inhandla öronproppar, byta säng och framförallt se till att hundarna sover separerade. Annars, ja då kommer jag att bli knäpp.

Ett annat problem var att jag under hela natten legat och grubblat på massor av mindre trevliga saker. En av orsakerna var att innan jag somnade fastnade i väldigt sorgliga bloggar. En av Amandas kompisar känner en tjej som har försökt ta livet av sig tre gånger. Hennes blogg är fruktansvärd och jag kunde inte sluta tänka på hennes situation, hennes förjävliga livsöde och otacksamma kamp mot de här monstret som lever inom henne och som säger till henne att inte äta, att inte leva. Att ge upp. http://trasbarn.blogg.se

Sen är jag inte snäll mot mig själv utan låg och tänkte mycket på min egna livssituation. Som alla redan vet, jag känner mig något misslyckad av att det inte gått som jag tänkt. Jag skyller hela situationen på mig själv. Fast jag hoppas att min dag präglas av min förjävliga natt. Jag behöver sova. Brukar inte känna mig så här...

Det är dimma ute, jag är asseg i huvudet. Borde ta tag i min mkv-uppgift. Ska vara inlämnad idag. Mina nya linser är bra. Jag har ätit ett knäckebröd. Äsch, ska ta mig i kragen. In i duschen och sen äta lunch. Hundarna sover nu...

**

Aftonbladet: tack för showen

jag instämmer...! Jag vet, det kanske kan bli tjatigt, men om ni hade vart där igår, trots ett minimalt hockeyintresse så hade ni varit frälsta. Kan inte riktigt släppa det.

Nu är det lördag, jag har tagit mig norrut till min hockey-euforiska far, min nyslingade mor och mina systrar men olika krämpor. Fint väder och jag ska som sagt nu tillbrinag några dagar som djurvakt.

återkommer helt enkelt.

**

det finns sportögonblick...

..som jag alltid kommer att komma ihåg.

OS-finalen i Hockey 1994 och 2006

VM-kvartsfinal mot Rumäninen

Babyhawks- AIK 6-2, fredagen den 13:e 2009.

Det finns ingen rangordning men det var absolut det häftigaste jag upplevt i en arena, den bästa sportupplevelsen på flera år. Vågen, forza Malmö och framförallt 12000 fanatiska supportrar. Jag var en av dem. Jag stod upp, jag skrek, jag är en riktig medgångssupporter. Jag är en rödhök med nya glajjor...

Tack för ikväll kusin, MP, N och fille.

**

Saga, en riktig skönhet!

Det är ofta familjen Sträng får höra att hunden Saga är den fulaste hund de sett. Idag fick jag se en höganäs-killes nya hund Alfons. (hoppas det är OK att jag visar upp din lilla juvel här..!)

 VS



**

hälsning till AIK: Fredagen den trettonde...

...jag hoppas att det är AIK som drabbas av skrock-syndromet och kommer spela bort puckar, ta dumma utvisningar och framförallt förlora matchen!



Mitt inlogg till bloggen strulade igår och jag kunde därmed inte uppdatera på hela dagen... Men man kan väl sammanfatta den med att jag mest umgick med Krooken och Karin. Först långfika hemma på soffkanten och sen drinkar hemma hos Krook. Fint att umgås på olika sätt!


Jag hann också med att laga mat till nationens förmän som idag ska på förmannaresa. Maria och jag fixa en chevretarte och pannacotta, åt lite carbonara som mest var grädde och bacon... Tack Sara B!

En annan liten faktor som inträffade igår vilket ger mig arbetsro är att jag i hela mars kommer att jobba på Frisörgrossisten ( orsak:tråiga omständigheter och jag lider verkligen med de drabbade!). Den viktigaste klausulen är att jag kommer att kunna åka på intervjuer och säga upp mig med omedelbar verkan! Tjäna pengar och söka jobb är en bättre kombo än småplugga och söka jobb!


Nej nu ska jag fixa till mig och sen invänta lilsis entré.

**


Dagens motto:

Ingen kommer ihåg en fegis. - Veronica Smed

**

opera innan 08

Jag vet inte hur tv4 tänkte när de la en fruktansvärd opera som morgonunderhållning? Fy fan, jag höll nästan på att byta kanal och framförallt så sänkte jag ljudet maximalt. Modern skrikopera...Men som jag konstaterat innan Jenny är verkligen urmysig på morgonen! Idag borde jag börja med min MKV-uppgift, den ska vara inlämnad på söndag och jag är rättså sugen på att skjuta den tills dess. Förra tog 30 min att göra, det är väldigt basic.

Nej nu ska jag starta denna dagen på riktigt, byta ifrån denna snajdiga nattasärk till lite riktigare kläder. Koka lite tevatten och sen börja gå igenom mina jobb-söknings-hemsidor. Fast idag är jag lite mer positiv. Huvudvärken har släppt och jag har någon på G.

**

Någon saknas...



Okej, okej, okej... Detta är Oscar, vår katt som efter 8 år på flykt återigen har hittat hem till familjen Sträng. Hans livsöde är makalöst och numera bor han i garaget och får mat och husrum av familjen. Givetvis så ska jag också ta hand om Oscar!!!

**

Ett rosablommigt plåster på såret!

Har en fruktansvärd huvudvärk. Inget alls kul, men mitt under det värsta "tyck synd om mig själv" scenariot så ringer en snubbe från Wise Professional och jag ska på en ytterligare intervju på tisdag! Fiiint. Det blir att pendla till Malmoe nästa vecka! Eller ja, får köra ner två dagar. Åker som sagt hem till Rekekroken på lördag och ska vara hund och kattvakt medan familjen roar sig utomlands. Nedan stilstudie av djuren Sträng
 
Hundarna Signe och Saga, cocapoo (blandning cocker spaniel och pudel) och en clumber spaniel

Fröken Hansson, vår halva katt som är urmärklig

Svea, ståtliga Svea.

Har glömt meddela gårdagens kulinariska upplevelse och jag kan verkligen rekommendera räk och avokadopastan. Ursmarrig! Ikväll blir det örtbiffar, potatismos och sås. N frågade innan vad han ska göra för att kunna mätas sig med min matvecka...

**

spotify=fantastico

Jag är en del av gemenskapen och min kära bror inviterade mig till Spotify igår och jag har verkligen uppskattat det från första stund. Inget ladda-ner-problem utan bara välja vad man är sugen på... Dessutom så hittade jag musiken till mitt gamla dansnummer som jag till Nils förtjusning framförde igår. Jonstorps Gymnastik förening... !

Känner mig totalt snurrig. Det kanske är dax för sjukdom nu, lagom till helgen. Lagom till en veckas hundpassning.

Jag känner det på mig, det blir fullt på Malmö Arena på fredag.

**


Still snowing

Jag vet att många gnäller och pustar över det lilla ovädret(?!) som dragit in över Skåne. Dels för att det leder till föresenigar och dels för att det kommer att bli blött och jävligt. Men jag, jag gillar det idag! För idag har jag lagom korta ärenden att gå. En runda till SOL och en runda till stan.

Såg på danska modemässan och av någon anledninjg så var den betydligt snajdigare än den svenska. Mer exklusiv, inte så märklig och framförallt dösnygg. Ville nästan ha allt annars brukar jag mest tycka att allt är märkligt på sådana visningar men detta var smakfullt framförallt Bruuns Bazar. Usch, det är verkligen dax att starta den här dagen! Har legat och dragit mig i soffan och vill helst stanna här någon timme till, men det är a lot to do innan lunch time.


See you.

Di små:

Zillah och Totte, varför i helskotta ska en buktalande tjej och hennes gosedjursapa göra en skiva? Den lät inte sälja vidare bra...

Scotts, varför i hela friden sjunger de under sin lilla reklamsnutt  "hej du gamle indian"... ? Är det den approachen nya svenska fräscha dansband vill ha? Nej mer Arvingarna tack.

** 


VG

...kan betyda många saker, men idag betyder det bara: HÖGSTA BETYG PÅ UPPSATSEN!!!!


vissa saker är jag sjuuukt bra på!

**


Min nya hobby, del två.

Ikväll kommer jag att servera Tagliatelle med scampi (räkor) och avokado. Detta är faktiskt en combo mellan Pernilla Wahlgrens och Jamie Olivers recept.

Tagliatelle
Scampi (om det är alldeles för dyrt så blir det räkor)
1 st avokado
lite creme
Citron
Charlottenlök

1. Stek charlottenlöken, lägg sedan i scampin, mosa i avokadon och blanda upp med cremmen. Salt och peppar
2. Koka pasta (innan nummer 1 egentligen...!)
3. Servera hot som tusan med lite färsk persilja. 



oh, nu blev jag hungrig. Åt nämligen bara två knäckis till frukost med leverpastej som smakade alldeles för mcycket lever, isch. 

** 

presentation=färdig

Sitter här i min soffa och har precis skrivit klart min presentation av uppsatsen, Kort och koncist, men ändå mycket fylligt. Jag är verkligen inte alls nervös utan känner mig som jag sagt så många andra gånger, tom. Kan inte riktigt acceptera att det är färdigt, att jag ska lämna en fantastisk tid bakom mig. Men men, det är dax. Känner nog mer vemod än lycka och ja, det har säkert med det andra att göra, situationen, som jag väljer att kalla den.

Borde ta mig till SOL i eftermiddag och leta upp några böcker till min lilla minikurs på Kalmar Högkola. Så jag är ju uppenbarligen inte riktigt klar. Haha. Fast en inlämning varannan vecka är verkligen inte vidare krävande och får jag lite CSN-bidrag så är det fint.

Funderar på att lyxa till det med bio ikväll, Benjamin Button eller Revolutionary Road.

**

...after the chicken

Jo, den blev bra, kanske inte så gudomlig som jag hoppats men absolut god! Skulle nog haft lite högre värme i slutet så att skinnet blivit riktigt knaprigt. Nu blev det istället lite slappt... Fast som sagt, jag kan rekommendera den och framförallt så läste jag ett annat recpet där man också skulle sticka ricotta- och parmesanost tillsammans med portabellasvamp under skinnet. Det läst smaskens. Men det får bli nästa gång.. Eller kanske när jag, Kat och Karin ska bjuda Krook på middag?

Tittar på familjen annorlunda, herre gud. Trillingar, tre par tvillingar och 10 kids. No thanks.

**

Sökes: Kunskapstest och Redhawkshalsduk

Redhawks-AIK fredag 19:15

Fick mail av en tant på internationella insutitionen och bara för att jag läste kursen i våras så måste jag göra om alla kunskapstest för att få ut mitt tentaresultat... Tyyyypiskt! Så nu söker jag intek-kunskapstest.

**


phu... det var PÅ håret!

Fick mitt resultat på internationella tentan och jag hade 53p och godkänd var 50. Även om jag var övertygad om att jag skulle ha klarat den så var det uppenbarligen inte med god marginal, men vad gör det!? Fy fan vad skönt. Nu ska jag göra kaffe, se på störtlopp och söka ett jobb till.

**

Vad som är bra...

Aktivitet - Antal kalorier på 30 min (skiftar givetvis på grund av vikt, längd etc) KÄLLA: viktklubb.se

  • Aerobics: 168
  • Badminton: 151
  • Bergsvandring (packning 9-19 kg): 254
  • Bodybalance: 118
  • Body combat: 234
  • Body pump: 250
  • Boxpass: 234
  • Crosstrainer (medel): 218
  • Cykling: 234
  • Dans (träning): 135
  • Fotboll: 234
  • Golf: 118
  • Gå lätt: 95
  • Gå tufft: 135
  • Hopprep (medel): 236
  • Jogging lätt: 201
  • Jogging medel: 300
  • Gympa: 234
  • Kampsport: 300
  • Kajak, paddla: 135
  • Längdskidor (medel 6-8 km/h): 254
  • Pilates: 118
  • Roddmaskin: 250
  • Simma: 283
  • Skateboard: 147
  • Skridskor (medel): 218
  • Slalom (medel): 218
  • Stavgång: 177
  • Styrketräning: 168
  • Squash (medel): 396
  • Tennis: 168
  • Vattengympa: 118
  • Yoga: 118


Man borde simma oftare... fast jag har ingen baddräkt. Typiskt.

**


V7

En vecka som ska bestå i jobbsökande, slutopponering och healing för själen har startat. Morgonen har väl hittills varit behaglig och det verkar som om vädret kommer att bli strålande. Har några ärenden på stan och lite skidåkning på tv. Om jag hade vetat att ett jobb var på gång inom en framtid hade jag nog tyckt att denna dagen varit alldeles fantastisk.. Nu är det lite kluvet! Men det löser sig, nya tag vecka 7.

**

Min nya hobby!

Kajsa N:s syster sa till mig igår att jag borde börja med något som jag tycker är skoj. Jag har verkligen tagit detta till mig och denna vecka ska jag laga något nytt och gott till kvällsmat! Att laga mat är skoj om gästerna, familjen eller N gillar det jag lagar och därför så ska jag denna vecka exprimentera lite. Därför har jag idag köpt en hel kyckling, (olagad) och imorgon ska jag göra Jamie Olivers "min perfekta ugnsstekta kyckling"

Ingredienser:
1 hel kyckling
Olivolja
Några kvistar rosmarin
1 citron
3 små nävar färska örter (basilika, persilja etc)
Svartpeppar & salt


Hur gör man?
1) Sätt ugnen på 225 grader
2) Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen i en skål
3) Lossa försiktigt skinnet från köttet på kycklingen och peta in fyllningen av örter, olja och kanske lite ost.
4) Lägg kycklingarna i en ugnssäker form och häll över olivolja, salt & peppar  ska dunkas in och lägg rosmarinkvistarna och delad citron i själva kycklingen. Skåra låren och gnid in örterna där med.
5) vänta en timme, sen ska det tydligen bli urgott!


fortsättning följer...

**


Bowlingsträningsverk

Jag har ont i hela högra delen av kroppen, dessutom så gick det skit. Jag gillar inte bowling. 

Idag har jag gått exakt 7.9 km med min vän karin och sen köpte jag godis, så det gick ett ut. Har sovit lite middag och haft en fantastisk söndag.

**

välkommen till huvudvärksvärlden

..men jag har skapat den själv. Hade en trevlig fredagkväll tillsammans med nationens tjejförmän, visst jag var äldst (men inte varit på nationen längst...). Det var riktigt längesedan som jag var iväg på ett sånt galej som bara innebar skitsnack med både nya och gamla förmågor. Dessutom är det märkligt att det alltid i nya sällskap vet någon som känner någon som man själv känner. Men det är skoj. Världen är liten.

Idag ska jag ha en mysdag. Jag ska pyssla här hemma, städa lite och se på tv. Lyssn apå på musik, gå och handla och sen ska jag i eftermiddag fira N:s pappa födelsedag och vi ska bowla... Bowling är tyvärr INTE min grej. Mne jag ska försöka att vara glad och försöka att inte göra bort mig för mycket. Kan bli så jäklans arg.

well well.

**


välkommen till förkylningsvärlden.

usch.. jag känner det ända in i ryggmärgen. Jag kommer nog bil sjuk. Är urtrött och orkar ingenting. Inte ens fingrarna orkar studsa över tangentbordet och jag är så tacksam att jag nästan när färdig med opponering 1.

**

...som Kalle Ankas husvagn.

Efter kvällens utskopning så var det mycket jag reflekterade över, främst att Percys arena är som Kalle Ankas husvagn. Ni vet den på julafton...Först sovrum, den direkt badrum och sen matrum för fyra. Först ishockeyarena, sen friidrottsarena och sen melodifestival.

**

Melodifestivalmetoden

Jag älskar Delicato! Såg deras senaste alster på väg hem från Lomma. Denna bilden och sen rubriken: MELODIFESTIVALMETODEN. Paljettklädda dammsugare. Genialiskt!


**

Bland babybajs och leksaksbilar

Jag kommer att bli en utmärkt mamma, idag har jag passat Frans och Märta och inte en tår! Jag är glad, positiv, påhittig och rolig. Mina idéer får alltid bästa gehör och oftast lyssnar de när jag pratar... En sån här dag kan jag verkligen rekommendera när man är stressad, trött på verkligheten och vädret är grått. Man hinner verkligen inte tänka på mycket mer än bara barnen. Visst 8 timmar känns som en hel arbetsdga och jag är helt slut. Jag hoppas verkligen att jag bara känner mig frusen och trött för att jag har varit rolig lektant idag och INTE för att jag faktiskt håller på att bli krasslig. (fick betalt fast jag inte ville ta emot pengarna så nu känner jag mig ovanligt rik för en gångs skull...) 

Ikväll ska jag se hockey och skumma igenom en av de uppsatser som jag ska gå på oppering imorgon. Skriva två A4-papper om vad de gjort eller borde gjort och sen är jag nog helt slut. Behöver något sött...

**

Habo Ljung

Är ute hos Nils föräldrar, ska passa Frans och Märta imorgon... Så ingen täckning på mobilen!

hörs!

**


Habo Ljung

Är ute hos Nils föräldrar, ska passa Frans och Märta imorgon... Så ingen täckning på mobilen!

hörs!

**


Glojärn på G

Så har jag besökt optikern och fick både ett bra och ett dåligt besked. Det dåliga var att jag inte kunde ha de bågarna som jag besämt mig för eftersom jag ser väldigt dåligt och därmed skulle det se ut som två colabottnar. Den rara lilla damen sa till mig att när man ser så dåligt som jag så borde man ha runda glasögon med tjock båge... Jag såg bara Kurt Olssons kompis Arne framför mig och sa med gråten i halsen, men jag kan inte ha runda glasögon, titta på min huvudform. Hon förstod mig och hjälpte mig istället att hitta ett par andra. Nu blir det ett par mörkbruna, melerade, lite mer fyrkantiga än de jag egentligen vill ha och då lite mindre. Men ja, det blir nog bra ändå!

Den positiva beskedet var att min syn faktiskt håller på att stabilisera sig! Tydligen har min syn inte förändrats markant på tre år vilket han tyckte var positivt när man har så högt minus som jag har. Det innebär att jag om några år kommer att kunna göra laseroperationen! Tjoho! Han var väldigt snäll ,optikern och hjälpte mig till stolen när jag de mätte mina glasögon. Jag är blind utan...

Sen hälsade jag på Carro, hon bjöd på fin fint te och en kladdig kladdkaka! Det var smarrigt som tusan. Sen en runda på stan och jag har faktiskt köpt ett par jeans, vilken storlek? Ja, det ska jag berätta, 28! Jag har inte haft 28 sen jag gick i nian... Nej, jag har inte bantat, de är nog bara stora i storlekarna! Ett par Lee från Solo. Jättefina, halva, halva.

Nu ska jag sova en lur sen ska jag på kursen "Marknadsför dig på rätt sätt och få jobbet". Jag VILL ha jobbet. Poolia ska förresten presentera mig för ett företag, ekonomiassistenttjänst på ett företag i oljehamnen. Hade kunnat vara bättre och hade kunnat vara värre... De ringde innan idag. Men hoppas inget, känner inget, bättre så.

**

tänkvärt

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift - that is why it is called the present.


**

Reunion 9B avgångsklass 1999

Fick ett mail igår av två tjejer i min gamla klass och nu är det dax! Trots att jag som elevrådsordförande lovade att styra upp reunion så känns det bra att någon annan tar tag i det, då kan jag bara gå som gäst och slipper planera. Ja, jag gillar att planera och nu kommer det absolut inte bli som jag hade tänkt med vad tusan, det kan vara ett bra led i mitt liv "jag-behöver-inte-alltid-planera". Nu blir det istället Erikslund, ett renoverat lastbilshak ute vid motorvägen... där en av de arrangerande tjejernas pappa är resturangchef. Men det blir bra! Jag är rättså övertygad om att alla kommer att gå in i sina gamla roller rätt fort, eller kanske inte... Vi har verkligen valt olika vägar här i livet och jag vet att det både innefattar villkorliga domar, alkolism, några graviditeter, någon egen företagare, några akademiker och några som valt att stanna hemma hos föräldrarna. Men det ska bli intressant. Jag har väl inte direkt några lik i garderoben även om jag inte var lika förtjust i alla. Men jag kan lova att jag det kommer bli en viss tävlan om vem som egentligen lyckats bäst, vem som tjänar mest pengar, vem som har det lyckligaste förhållandet, vem som inte ångar något, vem som hållt kontakt med vem och så vidare. I förhållande till de frågorna så känner jag mig rätt nöjd... ska bara ha ett jobb annars är jag väldigt nöjd.

Klass 9B.
Ellinor
Lina
Regina
Sarah
Anna-Klara
Emelie
Frida
Emma
Stefan
Magnus
Henrik
Johan T
Johan E
Roger
Connie
Tommy
Andreas
Leif
Thomas

**

Mest besökta sidor.

Topp 10 av flest besök från Fröken Sträng.

1. Gmail- alltid online, min mycket braiga mail. Mycket bättre än hotmail.

2. Aftonbladet- alla världens nyheter, allt från Britneys nya frilla till Kriget i Gaza

3. Academic Work- fick för mig att de var bra ändå tills fadäsen i torsdags. Nu tycker jag de är sådär.

4. Stepstone- nog bästa jobbsöksajten

5. Arbetsförmedlingen- svensk klassiker för alla jobbsökande?!

6. Bloggar som calorin.blogg.se, amandastrang.blogg.se, emsedge.blogg.se, alltforforaldrar.se/vimmelmamman etc

7. Facebook- önskar mer aktivitet!!!!

8. Manpower, Poolia och Adecco- registrerad på alla och tittar till dem dagligen

9. Recept.nu, jag kan bli sugen på god mat i alla tider, lämpliga som olämpliga!

10. tv.nu- min favorit tvsajt. Enkel och bra.


här är ja..




**

ajdeeecco.

Produktiv dag? mja, har fixat, donat och varit ute och vandrat i mycket rask takt till hög musik. Jag har reflekterat över dåtid, nutid och framtid. Att fundera över sånt där gör nog en knäpp i längden. Därför ska jag sluta.

**

Mitt nya liv: söka jobb och förbli neutral

Hade en trevlig kväll på Claesgatan och Karib Creol. Jag åt en ljuvlig fisksopppa och pratade framförallt med eee-kicki. En av de tjejerna som var med i eee-kommittén och som är kompis med Hanna sen de gick på Sigtuna. Kicki och jag pratade mest jobb, hon blev klar i sommras och började sitt jobb den 1:e dec och innan dess hade hon sökt fler jobb än vad jag har gjort... Men det kändes skönt att prata med någon i samma situaiton som har varit med om jobb-sökar-processen. Så idag känns det bra, jag har peppat mig själv och gett mig tusan på att detta kommer att lösa sig och lovat mig själv att jag inte ska bli så involverad i varje jobb innan jag ens träffat dem utan låta det vara neutralt tills jag får komma på intervju. Idag köra jag runt på Stepstone och monster.

Idga börjar Alpin VM. Fint med lite skidor till lunch. 12:45 Super G, damer. Medaljer i luften..?! Sälen Anja och Sjölejonet Jessica ska åla sig ner i förhoppningsvis hög fart!

En runda på stan och sen imorgon ska jag till Malmö och besöka Smarteyes! Nu ska jag snart bli med nya glajjor!

**

made in Claesgatan

Ikväll ska jag återvända till Claesgatan, jag har aldrig varit där. Men mina föräldrar bodde där cirka 9 månader innan jag föddes. Fast ikväll ska vi fira (!?, eller givetvis inte fira, avskedshejdå-vi syns snart) att Hanna åker till Kambodja. Hela gänget + några till ska till Carib Creol på Claesgatan 11. Någon som varit där?

** 

måndag är bra.

Hemma i lyan. Jag känner mig av någon anledning mer förälskad i lyan än någonsin. Orsaken är väl troligtvis att jag snart ska lämna den, vet inte vart utan det får en anställning avgöra. Känner mig sjukt frusen, förhoppningsvis så är det för att det är kallt ute och att det drar och INTE att jag ska bli sjuk! Det har jag inte tid med, eller det är kanske precis det jag har. Nu ska jag snart färga mitt hår, bara fräscha upp det lite, förhoppningsvis inte en stor färgskillnad eftersom jag faktiskt siktar på blondin i sommar, igen. Eller som mina kära vänner sjöng på min 25 års fest att jag aldrig kommer att bli blondin, men jag försöker lite igen!

Har sökte ett jobb.

Besökt mrmadhawk.blogg.se tre gånger.

Handlat lite.

Får CSN imorgon. Skönt som tusan. Så nu kan jag beställa linser!


**


viss ångest.

Söndagkväll i soffan hemma hos mamma och pappa. Det känns, sådär. Helgen har gått urfort och jag har egentligen inte gjort någonting mer än att umgås men familj, gå ut med hundarna, ätit godis och sovit. Men det har varit skönt och det är givetvis med vsis ångest som jag imorgon återvänder till den verklighet som jag faktiskt lever i. Imorgon ska jag börja om från början med alla mina jobbsökningssidor, bryta ihop och komma igen. Börja om från början, börja om på nytt. Men jag har inte gett upp. Fast det känns tråkigt, kan inte riktigt släppa det här andra jobbet. Tusan alltså.

Men men, nu ska jag lämna det. 

Imorgon, ja jag vet idag så är det februari. Ny månad. Måtte februari bli bra.

** 

RSS 2.0