Vad är hysterin kring Laila Bagge?

Nu ska idol-Laila vara med i Let's dance och jag såg på aftonbladet.se hur de svenska killarna hyllar denna blondin med fakeboobs och blonderat hår till skyarna. Visst jag tycker hon är snygg men varför helgonförklara henne?

**

in i väggen och upp igen

Totalt stopp överallt, nosen, halsen och kroppen. Sov till klockan 10, (vilket alla vet som känner mig är sjukt länge för att vara fröken Sträng) Dessutom så vill bara sova igen, så jäkla typiskt. Som tur var så var jag väldigt duktig igår med uppsatsen så nu ska jag ta mig en lång-nap. Måste bli frisk till imorgon. Då ska det ju vara galej med min fina och numera realtivt gottluktande turkstass.
 
**

luktar turk.

Min nyårsstass är hemkommen, den var verkligen ursnajdig, det enda problemet är att den luktar ja, turk. (ursäkta alla, men jag tror de flesta av er förstår...) Har precis genomgått en rejäl handtvätt och förhoppningsvis så blir resultatet till belåtenhet. Annars blir jag faktiskt lite ledsen. Typiskt tradera, kanske.

**

Ute ur bubblan...tyvärr

Jag har haft det så väldans bra! Sitter och skriver uppsats och ville bara dela med mig av några julekort.




Återkommer..
**

jul, jul, strålande jul

Fin gran och fantastisk familj.

Jag vill passa på att önska er alla en GOD JUL!

**

236 Sträng

Hittade en liten intressant sida där man kan se hur många som heter precis som jag..

http://www.scb.se/templates/standard____31245.asp

Resultat:
236 Sträng
28000 Emelie


Jag är verkligen inte unik.

**


well, well, well

Enligt DMI, nederbörd på onsdag i form av snöflingor. Än är inte hoppet ute! Har haft en helt fantastisk dag... Min eftermiddag med uppsatstjejerna var verkligen vädligt trevlig och det är fantastiskt att få lära känna dessa tjejer på riktigt för de är riktiga pärlor även om vi inte alltid är helt överens..(oftast i alla fall!) Jag och N åt thai-mat (thaimat och klart... ) vilken tyvärr var sådär men mätta och belåtna så tvättade vi och hade faktiskt riktigt trevlig i tvättstugan. Nu har jag packat och donat lite, har som vanligt svårt med det där att packa rätt. Det blir antingen alldeles för lite, eller alldeles för mycket, denna gången vill jag mest skylla på att jag faktiskt inte har någon riktigt bra väska att packa i... och att jag har några lite större julgåvor vilka faktiskt måste fraktas hem. Men det ska bli skönt att komma hem även om jag kommer sakna N, blev lite gråtmild innan... typiskt mig, kanske för att det är jul. Nej nu ska jag ta av mig linser och sedan faktiskt hoppa ner i bädden trots att det är fredag. Är sömning, är inte van vid att dricka två glas vin under eftermiddagen. 

Dagens:
Var på Konsum och hör en diskussion som två tjejer uppskattningsvis 8 år höll. Den ene säger till den andra, min kusin ska bli ting nu när hon är stor. Den andra säger jaha, ting som i tingelin, det är nog ett bra jobb.. Ljuvligt! Min tanke är ju att det är någon jurist i landet som fått möjligheten att sitta ting! Men ibland skulle jag hellre se att Krook arbetade som Tingeling istället för att sitta ting.

Krook till våren?

**

bara en önskan.

Ja, jag står för det, men jag hade verkligen velat ha en vit jul i år... Klyschvarning, men jag menar faktiskt det!

**

sista dagen

Sen kommer jag faktiskt att ta lite julledigt även om jag tyärr kommer att sitta lite granna med uppsatsen över jul ändå. Men det känns okej.

Jag antar att ingen har kunnat undgå vad som hänt på Rosengård i Malmö de senaste dagarna.. Samtidigt som det skär lite i hjärtat så blir jag så jäkla förbannad. Varför ska de bete sig som ett gäng omogna småkids. Varför ska man behöva öppna tidningen på morgonen och läsa, stridszon på Rosengård? Varför ska religion leda till så fruktansvärt mycket oro och krig..? (deras argument är ju att de vill ha tillbaka källarlokalen eftersom den fungerade som  moské) Läste en insändare där en invandrarkvinna sa, "Vissa föräldrar säger åt sina barn att gå ut och jävlas med polisen, för de tar inte barnen, de vuxna hade de tagit". De skriver polisslakt på containers och kastar gatstenar mot oskyldiga människor när det är fastighetsägaren som sagt upp kontraktet. Hörde på tv:n hur en kille sa, "vi kommer inte att ge oss förrän vi fåt illbaka vår lokal.." Vad som värker i hjärtat är att vissa av de här pojkarna är 10 år gamla, 10 år. Många av de i Rosengård lämnar en krigszon, varför i helvete vill de skapa en i ett nytt tryggt land? Nån påstod att Zlatan borde åka dit och snacka med dem. Zlatan är från Rosengård men han är fotbollsspelare, inte någon Rosengårds-Messias. Dessutom så vet nog inte de snart längre vem Zlatan från Rosengård är, Zlatan är snart bara invandrarkillen som lyckades ta sig till havet och Fridhem.

Sen vet jag inte vad jag ska säga om de dit resta fotbollshuliganerna... De borde få en biljett ut ur landet.


vart är vi på väg?


Jag är på väg mot julefrid i alla fall. Åker hem imorgon och det ska verkligen bli så väldans skönt. Tar tåget tillsammans med bror imorgon. Så fint. I eftermiddag ska jag trägga Anna och Karin och ta ett välförtjänt glas vin och fira att vi trots allt har varit väldigt duktiga. Sen ikväll blir det thaimat, tvätta och lite på spåret. Lite minijul med N. jul jul..

**

Julkonsert

Nu ska jag gå iväg och gå på julkonsert och förhoppningen är att jag kan stressa ner och bara njuta. Behöver stressa ner. Vi gick cirka 10 steg bakåt med uppsatsen igår och handledar-Lasse berättade att INGA av marknadsföringsuppsatsterna kommer att kunna gå upp i januari. Så istället har vår deadline typ skjutits två veckor vilket är både positivt och negativt.. Har ju ändå inte jobb den 1:e februari men det känns trist. Dessutom så menade Lasse att vi behövde göra 10 djupintervjuer till för att verkligen kunna utröna skuld, känslor i förhållande till frågeställningen. Dessutom hade han 1000 ändringar.... eller kanske inte 1000. Men det känns som om han ibland tror att det är en doktorsavhandling som vi skriver. Inga av de uppsatser som jag tittat på har den mängden material och det känns helt sjukt att hela tiden lägga till. Detta är definitivt det tuffaste jag gjort under hela min studietid men samtidigt det roligaste och jag lovar, det kommer att bli en sjuuuukt bra uppsats när den är klar även om jag och mina kära uppsatsflickor snart får stressmage allihopa. Men på fredag ska vi ta afterwork vin och det är vi verkligen värda...

Fast nu är det som sagt dax för Gunilla Backman och Anders Ekborg tillsammans med Josefkören i Allahelgona kyrkan.


Andas, lyssna och njut...

**

sovmorgon till 06.20

I dag var enda dagen den här veckan som jag hade sovmorgon... Sovmorgonen avslutades abrupt när sängen 06.20 börjar skaka så att jag är påväg ur och jag tar tag i N och tror att det är han som är ovanligt rörlig. Dock inser jag snabbt att detta måste verkligen vara en jordbävning. Har aldrig varit med om något liknande (även om detta är den 3:e jordskalvet som jag upplevt..) När det väl lugnat sig så kan jag givetvis inte ligga kvar utan lägger mig framför tv:n med förhoppningen att det var fler som känt samma sak... Så var fallet, första nyhet på tv4 kl 07! Viss lättnad...

Nu är jag trött igen... Hade nog behövt sovmorgon och jag har istället möte med handledar-Lasse nu klockan 9:45 så det är bara att bege mig norröver mot EC.

Di små:
Jävla skit Malmö Redhawks.

Funderar på att önska God Jul redan nu, faller nog in i inte-blogga-över-julen stilen.. Kan vara skönt med lite blogg-semester. precis som Carro. Men vi får se. Återkommer isåfall med ett officiellt God Jul.

Det kraftigaste jordskalvet på 100 år! Jaja, det har jag därmed upplevt..

** 

Malin Roos vs Anja Gatu

Så här 8:15 på mhar tv4 måndagsmornar så tv4 allltid sportpanelen och där sitter bland annat Malin Roos. Jag har innan uttryckt mitt missnöja med Anja Gatu (sydsvenskan) med att mena att hon verkligen inte kommer med något nytt i sina krönikor. Det är tankar som vi alla tänker och hon graderar sig vid turneringar och annat. Inget djup. Dock gillar jag Malin Roos (tror att hon är på aftonbladet..?) Hon är rakt fram och medan Anja skriver oavgjort på Ryssland är kanske ok, så säger nu Malin Roos, det finns inga ord, tappar man 7 bollar så är det fiasko. Jag håller med. Det svenska handbollslandslaget har nu i flera turneringar i rad blivit uppblåsta och de har både talat om medalj och nya bragder och sen lyckas de presentera en 9:onde plats i ett EM. Vilket är underkänt för en handbollsnation som Sverige.

Ja. Något annat. Måndag, ska snart iväg och fortsätta mitt uppsatsskrivande. Denna veckan ska vi faktiskt påbörja vår analys. Det går framåt även om handledar-Lars hade en del att ändra på..

sista:
De där i dagens morgonsoffa är verkligen totalpantade. Vet inte vad de heter. Inte Steffo, Kristin, Malin eller ja, han den mörka

Zlatan, vilka jäkla mål och sen måste jag hålla med Malin Roos också snackar han sååå bra italienska... Yes he does.

Det enda jag kan komma på att jag vill ha nu (förutom ett jobb) är snö på julafton. Jag tror att åldern leder till lite nostalgi...



**


det är jag, Sarah JP och Lindasy

Jag har ju köpt nyårsklänning, titta vad jag hittade...

 min klänning.

hum.

**

söndag

Idag ska jag skriva uppsats, ringa hem till mamma och förhoppningsvis ut i en liten runda i det fina vädret...

+ tända 3 ljus.

**

Nyårsstass är hembudad


bilden är från asos och då tradera...

Denna lilla oanvända dress har jag beställt till nyårsfesten. Det som skulle bli en paljettväst blev således en paljettklänning... Jag ska glittra i kapp med raketerna. Kanske lite märklig, men snajdig. Men man kan ju sälja den när man blir trött på den!

Priset? 280:- I love tradera!

**

Lucia och Julefest

Idag är det då Lussedag och jag måste väl tyvärr erkänna att jag inte har sett en enda Lucia idag (om man bortser från den som står i mitt fönster) Dock fick jag en fin Luciaboost igår när Boelspexarna framträdde på Julfesten. Julfesten var för övrigt väldigt lyckad och jag hade verkligen jättetrevligt med Axel som bordsherre, fröken Krook mittemot så kunde det ju faktiskt inte bli misslyckat! Det var julbord, det var ringdans, det var julgodis och paket. Sen var det många djupa samtal med folk här och där och jag kände mig på väldigt fint humör Har sedan sovit till 10 vilket är väldigt ovanligt för mig och nu ligger jag här i soffan och njuter av Lusse-dagen. Ska vara ledig från allt vad uppsats heter idag även om jag har en del att göra imorgon... Besök hos N:s faster i eftermiddag och sen en relativt lugn kväll. Bra lördag.

Nej, borde kanske äta en Lussekatt, sjunga en liten trudelutt och tända lite ljus...

**

a new turn

Sen sist?

Jag skulle kolla någon uppdatering som jag gjorde igår och inser efter mycket letande i mappar, papperskorgen¨, internet till min förfäran att allt det jag gjorde igår var putsväck. Inga ändringar, ingen ny text... Fy fan. Min enda förklaring är att jag måste öppnat ett dokument som jag fick via mailen och sen trott att jag hade sparat ner det på datorn. Så nu har jag suttit i nästn fem timmar och hysteriskt skrivit... Tiden har gått skrämmande fort men nu är jag nästan klar. Det enda tråkiga är att det inte känns alls lika bra, stressade ju ihjäl mig där ett slag. Men som sagt.

Nu ska jag se en halvlek handboll innan jag fortsätter att pilla lite till. Sen blir det vårrullar, ris, sötsursås och hommus till kvällsmat innan jag går ner och har diskussionsträff med seniorerna.

hörs.
**

effektivitetens timmar

Idag träffades min grupp 08:30 och det är helt sjukt var dagen blir mycket längre när man sätter igång tidigare. Klockan är inte ens 11 och jag är hemma, har varoit på Malmborg och haft en uppsatsintervju. Men tack vare vår tidiga start så tänkte jag nog unna mig någon timmes ledighet, känner mig lite trött. Läsa tidningen och dricka the, kolla in hur tradera ser ut (har spanat in mig på en klänning, nyårsklänning som jag verkligen vill ha, men tänker buda smart denna gången eftersom jag blev lurad på konfekten vid förra klänningen som jag vill ha...!) och få tillåta mig att ha lite julfunderingar innan jag i eftermiddag kommer att behöva några nya effektiva timmar då jag ska skriva samman två intervjuer och korrläsa den kvantitativa undersökningen.. Låter det skoj? Mja, hade nog helst spenderat hela dagen i soffan.

Jobbigt:
Har ont i en ryggknota, mycket märkligt... känns som om någon slått mig med ett järnrör precis på kotan men inget syns och kotorna brevid gör inte alls ont! Kota är ett kul ord.. kotakotakota

Intressant:
Imorgon ska jag passa N:s guddotter Märta i två timmar, vad gör man med en 1.5 åring i Lund?

**


+snygga modeller +excel

För något år sedan var jag en riktig hejare på det här med excel.. Igår lovade jag mina uppsatsvänner Karin och Anna att jag verkligen skulle se till att modellerna i vår undersökning skulle bli riktigt snajdiga. Ett tappert försök igårkväll ledde till att jag började fundera över vart mitt minne tagit vägen och tänkte att jag kanske bara var trött och behövde sova. (uppenbarligen så var jag inte alls vidare trött, somnade först vid 01) Tyvärr var inte minnet med mig idag heller, de dära drömmodellerna blev fruktansvärt fula, klumpiga och framförallt felvisande. Min sista förhoppning la jag givetvis till intermet och fantastiska google, +snygga modeller + excel. Jag fick inte fram hur man gjorde.. här därför precis meddelat min grupp att jag tagit mig vatten överhuvudet och inte kan slutföra min task. Typiskt!

Idag är den Nobel och intervju med en doktorand på EC. Uppsatsen går verkligen framåt och imorgon gör vi vår sista intervju vilket innebär att vi har all empiri och kan därför börja analysera nästa vecka! Det är ju den skojiga biten... Att få lägga egna värderingar i allt det vi har pysslat med i 1½ månad.

hoj.

**

VIVA Amanda!



Jag uppmanar härmed ALLA att rösta på min kära,duktiga, snygga lillasyster Amanda
http://hd.se/sport/2008/12/09/hd-juniorstipendum-2008-roesta/


rösta, rösta, rösta...


På schemat:Korr-läsning

Har nu läst vår teoridel så att ögonen blöder och rumpan lider av träsmak. Det är nästan dags för kaffe, kaffe, konjak och likör... (en kul sång om inte annat) Idag är det måndag igen och det som präglar denna måndagen är önskan att gå på Nobelfesten (nej jag var inte inbjuden i år heller..) och de våldtagna kvinnorna i Kongo (för er som missat det, en väldigt gripande artikel i dagens Sydsvenskan). Det postiva med del ett av förra meningen är att jag i alla fall ska få gå på bröllop snart och det är nästan som nobelfesten eftersom det är långklänning och frack. Den positiva med andra delen av meningen är att det faktiskt finns hjälp, eller vissa får möjlighet till hjälp.

Har fått ett kompendium på posten idag av psyk-Alf, den heter "den psykiska hälsan" den kanske jag borde läsa, eller givetvis ska jag läsa den.. men frågan är i vilket syfte. För min egen psykiska hälsas skull eller för kära uppsatsen skull?

Denna klänningen ska jag ha på Lollos och Pauls bröllop här är det Amanda som har den... Men den har en fin historia, det är nämligen min kära mormor som har sytt den.


**

Vi har..

en fyra meter lång grov planka här inne.. Så jäkla märkligt.

**

En märklig gårdag en mindre produktiv söndag

Vår kväll på Småland nation och Disco Bedience blev lite märklig på många sätt och vis. Splittrat gäng med olika intressen men överlag var det trevligt även om jag och N förlorade natt-TP:n mot Krooken och Pirre. (Till en början var Kat och Relle med men av olika anledningar så lämnade de in handduken). Jag hade min nya väldigt korta väldigt rosa kjol men jag tycker allt att den är snajdig ändå!

Idag har jag fixat lite på uppsatsen, sovit, sett två silvermedaljer till Sverige, skickat iväg ett CV och nu precis ätit. Har en otroligt skön och tyst dag. N är hemma hos sina föräldrar, jag var inte så taggad och stannade därför hemma. Dansbandkampen på tv och två adventsljus tända.

**

Om tomten..

inte vet vad den ska ge mig så hade jag nog önskat mig de hära gunnilödderna från Miss Juniversum, ursöt affär på Davidshallstorg...



**

Julshopping i malmoe

En dag med moster, mamma och min syster + tusentals danskar. Och jag förstår varför dansken åker hit, de tjänar mer pengar än svensken och den de kan dessutom ta av en tredjedel på alla priser! Det är ju helt sjukt. Men jag fick ytterligare en julklapp klar och nu får pappa gåva i år med. Dessutom blev det en kjol till mig från tomten (mig själv) som jag iofs ska ha på mig idag så den är ju inte från tomten... Very pink och lite för kort.

Betraktelser:
Barn får inte sitta i tomtens knä längre. De får stå en meter ifrån och skrika sin önskelista... Fast kanske det är bättre än en obehaglig överraskning. Men sorgligt att så många snuskgubbar väljer att bli tomte. Alf borde bli tomte.

**

Från A till B?

Jag har alltid gillat Nina Perssons projket både Cardigans men framförallt A Camp. Men hur har hon tänkt nu när hon är med årets mq-reklam? What? Tillsammans med Darin och Marie Sernholt..

Men Nina vad tänkte du där, är du inte lite coolare?


www.mq.se- Give a little bit (köp ett smycke-skänk 50 till Rädda Barnen)

Nu ska jag försöka att lägga in lite musik på Mr Ericsson, sen ska jag träffa Karin lite efter 10 på Athen och sen blir det en hel dag tillsammans med min uppsats. Ikväll ska jag på jazztackfest, det vill säga middag för att som jobbat minst två gånger, det ska bli trevligt. Men ska ta det lungt, imorgon är det möte med mamma i Malmö klockan 10 och sen party på kvällen.

tjo
**

Fantastiske Alf

Idag har jag haft en intervju med en proffessor emeritus i psykologi (emeritus=pensionerad proffessor). Vilken fantastiskt människa, jag trodde verkligen inte att jag kunde inspireras så här mycket av en man runt 70. Jag har inte kännt mig så fängslad av en berättare sen jag var och sjöng med Gullans Bornemark och då var jag väl 8 år. Han berättade om allt från hur affektioner är medfödda och hur dessa ter sig genom människans liv (skam är en av dessa, därav intervjun) han berättade om psykoanalyser och psykotiska gärningsmän. Dessutom så pratade han i nästan två timmar och när allt var klart så fick vi hans bok, Homo Psychius. Jag kanske skulle blivit psykolog... eller kanske gå i psykoterapi, Alf tror att det hade varit bra för alla personer. Dessutom så kan man dämpa folks ångest. Fast det kanske inte är samma ångest som jag har, livångest är nog annorlunda än söndagsångest!

Alf med hans bok från www.homopsychicus.se

Mr Ericsson har flyttat in och ligger nu och laddar upp sig på nattduksbordet, han var riktigt handsome.

Kvällsmat, Fetaostfärsbiffs och tzatziki. check.
Handboll. check.

**

Mr Ericsson flyttar in till mig på fredag



En grå ny bekantskap! (killen ovan är Grå Ericssons bror Blå Ericsson)

**

Christmas cupcakes

På julafton så ska min familj och släkt få smaka på mina (och Leilas) cupcakes.

Förberedelsetid: 20 min

Tillagningstid: 15 min

Färdigt på: 35 min

Ingredienser

12 cupcakes:
3 3 st ekologiska ägg
2.5 2.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
3 3 tsk pepparkakskrydda
1 1 dl gräddfil
2 2 msk kallt kaffe
3.5 3.5 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
3 3 msk kakao av god kvalitet
1 1 nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %
White chocolate frosting (12 cupcakes):
200 200 g vit choklad av god kvalitet
200 200 g Philadelphiaost
Guld non-stop, strössel, silverkulor eller röda cocktailbär till garnering

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret med pepparkakskryddan och blanda det med äggsmeten, tillsätt gräddfil.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao, och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Rör ner chokladen i smeten.

7. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 3/4 med smet.

8. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

9. White chocolate frosting: Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och låt svalna.

10. Rör osten krämigt tillsammans med den smälta chokladen. Låt stelna något i kyl eller frys.

11. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med guld non-stop, strössel, siverkulor eller röda bär.



förstår att ni inte kan vänta..

**


jakten på en paljettväst...

..har nu tagit slut och jag har insett att enda sättet att finna en är att göra en själv. Så nu ska jag snart bege mig av till Panduro och köpa 1600 svarta paljetter för att sedan börja pyssla. Om jag ser framemot det? mja, inte direkt. Men till nyårs firandet (och givetvis födelsedagsfirandet..) vill jag vara snajdig och om enda sättet att vara det är att sy fast 1600 paljetter på en väst så är det nog dax att börja i tid. Det är ju bara 28 dagar kvar av det här 2008. Problem 2, jag kanske skulle behöva en svart väst (och inte den grå som jag tänkte använda.. hum..!)

Nu snöar det, det har typ snöat hela dagen och hade jag varit placerad några mil norröver så hade det säkert varit dax att ta fram sparken och rävamössan. Men nu bor jag som sagt i Lund, och här lägger sig inte snön, eller den gjorde det ett slag men nu är det mest slask. Men jag har njutit lite grann av snön, har promenerat fram och tillbaka till väster idag och under den lilla biten hann jag bli lagom blöt. Men vårt samtal med världens barn-peter gick bra och vi fick ut massor av vettiga saker ur hnm. Bra,bra.

Idag är det latmask-paret som ska fixa kvällsmat och jag tror att de tkan bli subway som bjuder på middag ikväll. Idéerna och orken tryter ibland och nej, jag är INTE ekonomisk. Att slippa äta vatten och bröd är min vardagslyx.

well farewell.

**


så modern var jag.

Kära Konsum, som jag tyvärr ofta återkommer till har nu infört den här typen av moderna kassor, det vill säga, gör allt på egen hand. Man väger, slår in vad som ligger på vågen, betalar genom att navigera sig mellan olika alternativ. Jättesmart har jag tänkt och var evigt tacksam för att de ibland gigantiska köerna skulle minska. Idag har jag besökt konsum för tredje gången sen de införde de nya kassorna, jag valde en bemannad. Två av två gånger har jag behövt be om hjälp... och jag är inte dum i huvudet. Stackars alla de som inte är riktigt lika smarta som jag, de kommer ju att få ännu större problem. Vad problemet har varit? En gång la jag ner fel vara i påsen och den andra gången tryckte jag in fel äpplen som var 10 kr dyrare än de jag egentligen hade tagit. Men de äldre verkar tycka det är skoj... det är ju bra!

Annars har dagen bestått i uppsats och enkätutskickande, imorgon blir det intervjuer.

Har fått min väska, den var fin, lite otymplig kanske men ändå värd pengarna, tror jag! Har fått upp ögonen för det här med tradera, det kan dock bli lite beroende framkallande. Men jag tror verkligen att man kan fynda. Har spanat in mig på en jacka... om jag vågar vill säga..

**

jag är bra på att snacka

Trots att jag var riktigt nervös innan jag skulle ha mitt första av två examinationseminarium så gick det faktiskt vägen och ja, det gick till och med rättså bra tror jag. Visst, ibland hade jag inte direkt någon aning alls om vad jag sa men det lät smart i alla fall.. Ibland så är jag smart. Men det är intressant att nervositet kan visas som sjukdom, kände mig lite sjuk imorse, nu känner jag mig inte alls vidare sjuk, mest lättad och det är gött.

Julkul från chique.se
 


Hade kunnat tänka mig båda två faktiskt..

**


RSS 2.0