Massage hos en MAN

Ja, jag har egentligen aldrig reflekterat över att massörer faktiskt lika väl kan vara män som kvinnor. Min massage idag utfördes av en man och jag var chokad i en liten stund. Har aldrig fått massage av en man förut (ja ursäkta pojkvän och föredetta pojkvänner). Denna mannen hade dessutom tofs och pyttesmå men hårda nypor. Det var nice. Jäkligt nice, men av någon anledning så kunde jag inte slappna av ordentligt utan låg typiskt nog och tänkte på dumma saker. Var ond mot mig själv samtidigt som jag fick balsam för själen, varför kan jag inte bara njuta och skita i finanskrisen för ett slag? Periodvis lyckades jag ändå hänge mig totalt till den lille mannen med de hårda nyporna och tänkte bara på hur skönt jag hade det i just den sekunden. Mannen, han var nog i min ålder.

Denna bild är från en massagestund i Vietnam. En kvinna, en massös.

Annars är det verkligen fredag, det är skönt, fredagen får verkligen ett annat värde när man jobbar. Det har varit en bra vecka även om inte MrX hört av sig. Jag känner tyvärr på mig att han har dåliga nyheter men måste ringa honom på måndag. Denna helgen kommer endast bestå av möten, sitter i valberedningen på nationen och ska samla information från nationens förmän hela helgen. Det känns, ja sådär. Visst det hade varit fint att ha en hel helg i soffan, ute promenerandes och sova länge på morgonen men det tar jag en annan helg. Helgens stora begivenhet får väl ändå anses vara morgondagens stora final! Vet faktiskt inte vart jag skulle satt mina pengar, kanske EMD istället för Måns. Eller varför inte fina söta rara Molly Sandén? Min mikrofon ska fram i alla fall. Den är succé.


Det blir en tidigt kväll för fröken Sträng, har bara sovit fyra timmar i natt. Pysslade med seniors arbete till över 24 och sen upp 06. Orolig sömn och en arbetsvecka, då förtjänar jag att få krypa till kojs tidigt.

**

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0